Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
www.haber.com Dizi Haberleri Yalı Çapkını Final Tarihi Belli Oldu Mu? Öznur Serçeler Açıkladı…

Yalı Çapkını Final Tarihi Belli Oldu Mu? Öznur Serçeler Açıkladı…

Yalı Çapkını dizisi ne zaman final yapacak? Diziden ayrılan Öznur Serçeler, final tarihiyle ilgili bilgiyi ağzından kaçırdı. İşte, Yalı Çapkını final tarihi…

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yalı Çapkını Final Tarihi Belli Oldu Mu? Öznur Serçeler Açıkladı…

Ekranların en beğenilen projelerinden OGM Pictures imzalı Yalı Çapkını dizisiyle ilgili yeni bir bilgi ortaya çıktı. Ekibe veda eden Öznur Serçeler, bir röportaj sırasında fenomen yapımın hangi tarihte ekranlara veda edeceğini ağzından kaçırdı. Peki, Yalı Çapkını final tarihi belli oldu mu? İşte, detaylar…

Yalı Çapkını Ne Zaman Bitecek?

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrolde yer aldığı Yalı Çapkını, bu yıl 3. sezonuyla Star TV'de Cuma akşamları yayınlanıyor.

2 sezon boyunca Korhan ailesinin gelini Asuman’ı canlandıran Öznur Serçeler, geçtiğimiz günlerde diziden ayrılarak ATV’nin Holding adlı yeni dizisine transfer olmuştu.

Geçtiğimiz gün magazincilerin sorularını yanıtlayan Serçeler, fenomen yapımla ilgili şunları söyledi: "Yalı Çapkını'nın yeri bende ayrı. Ben ayrılık gibi hissetmedim. Arkadaşlarımla hala görüşüyorum. Hikaye benim için tamamlanmıştı."

Güzel oyuncu, dizinin bu sezon final yapabileceğini de sözlerine ekledi. "Dördüncü sezon olmayacak diye biliyorum, ama belki değişebilir" diyen Serçeler, Yalı Çapkını'nın bu sezon sonunda ekranlara veda edeceğini ağzından kaçırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hazal Türesan Kızıl Goncalar'a Veda Etti! Yeni Adresi Belli Oldu

Hazal Türesan Kızıl Goncalar'a Veda Etti! Yeni Adresi Belli Oldu