16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Dünya Bağımsız Aday Kennedy'den Trump'a Büyük Hakaret: Neredeyse İnsan Değil!

Bağımsız Aday Kennedy'den Trump'a Büyük Hakaret: Neredeyse İnsan Değil!

ABD'de bağımsız başkan adayı Kennedy, rakibi Trump için 'Sosyopat' ve 'Neredeyse insan bile değil' gibi ifadeler kullandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bağımsız Aday Kennedy'den Trump'a Büyük Hakaret: Neredeyse İnsan Değil!

Robert F. Kennedy Jr., rakibi Donald Trump'a "Muhtemelen bir sosyopat" ve "Korkunç biri. Neredeyse insan bile değil" ifadelerini kullandı.

"Neredeyse İnsan Değil!"

ABD'de bağımsız başkan adayı Kennedy, geçtiğimiz ay Trump ile Cumhuriyetçilerin kampanyasını destekleme ve ikinci dönem Trump yönetiminde görev alma konusunda görüşmeler yaptığını bildirmişti. Kennedy, son olarak eski başkan Trump hakkında aşağılayıcı ifadeler kullanarak şaşırttı.

Kennedy bir mesajında ​​Trump'ı şöyle nitelendirdi: "Gelmiş geçmiş en kötü başkan ve neredeyse insan değil."

Kennedy ve Trump İşbirliği İçindeydi

Temmuz ayında Kennedy'nin oğlu Bobby Kennedy, babasının Donald Trump ile yaptığı bir telefon görüşmesinde konuştuğu bir videoyu yayınladı ve hemen ardından sildi. Videoda Trump'ın Kennedy'ye "bir şeyler yapmasını" "çok istediğini" söylediği duyuluyordu, Trump Kasım ayında kazanırsa olası bir yönetim işine atıfta bulunuyor gibiydi. Trump görüşmede "Kazanacağız" dedi. Kennedy "Evet" diye yanıtladı. Kennedy bir X gönderisinde görüntülerin yayınlanmasından "utandığını" söyledi ve Trump'tan özür diledi.

Kennedy'nin, Başkan Joe Biden'ı "Cumhuriyet ve gezegen için daha tehlikeli" olarak tanımladığı bildirildi. Yakın zamanda dek Biden karşısı olup da Trump ile yakın ilişkiler içinde olan Kennedy'den gelen bu son hamle ABD'de ciddi bir siyasi kaos başlatabilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Lille Fenerbahçe Maçı Ne Zaman? Lille Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda? İşte İlk 11’ler

Lille Fenerbahçe Maçı Ne Zaman? Lille Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda? İşte İlk 11’ler

Sponsorlu bağlantılar