Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Dünya Biden Yine Yaptı Yapacağını! Bu Kez De Eşini Karıştırdı!

Biden Yine Yaptı Yapacağını! Bu Kez De Eşini Karıştırdı!

ABD Başkanı Joe Biden'dan bir gaf daha geldi. Bu kez de eşini başka bir kadınla karıştırdı. Detaylar haberimizin devamında...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Biden Yine Yaptı Yapacağını! Bu Kez De Eşini Karıştırdı!

ABD Başkanı Joe Biden, katıldığı bir resmi resepsiyonda yeni bir gafa imza attı. İlerleyen yaşı ve sık sık yaptığı gaflarla gündemden düşmeyen Biden, bu sefer başka bir kadını eşi Jill Biden sanarak elini tuttu. 

Resepsiyonda Eşini Başka Bir Kadınla Karıştırdı

Olay, resepsiyona katılan davetliler ve basın mensuplarının şaşkın bakışları arasında yaşandı. Resepsiyonda mavi elbise giymiş bir kadını eşi sanan Biden, bir süre bu kadınla el ele sohbet etti. 

Durumu fark eden First Lady Jill Biden, hemen araya girerek eşinin hatasını düzeltti. Eşini bir anda yanında gören Biden, büyük bir şaşkınlık yaşadı ve durumu toparlamaya çalıştı. O anlar, kameralara saniye saniye yansıdı. 

Sosyal Medyada Alay Konusu Oldu

ABD'de 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimleri öncesinde sık sık gaflarıyla gündeme gelen Biden'ın son olayı, sosyal medyada ve basında geniş yankı uyandırdı. 

Konuya ilişkin Beyaz Saray'dan herhangi bir açıklama yapılmadı. Biden'ın gafları seçim öncesinde rakiplerinin eleştirilerine zemin hazırlıyor.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MASAK Dilan Polat Raporunu Açıkladı: Finansal İşlemlerde Yetkisi Yok

MASAK Dilan Polat Raporunu Açıkladı: Finansal İşlemlerde Yetkisi Yok