08 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Dünya FBI, Trump'a Suikast Girişiminde Bulunan Genci Araştırıyor! Arkadaşlarına Sordu

FBI, Trump'a Suikast Girişiminde Bulunan Genci Araştırıyor! Arkadaşlarına Sordu

Başkanlık seçim çalışmaları sırasında düzenlenen suikast girişiminin yankıları sürüyor. Şüpheli hakkında tanıdıkları dikkat çeken yorumlarda bulunuyor. İşte, son detaylar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
FBI, Trump'a Suikast Girişiminde Bulunan Genci Araştırıyor! Arkadaşlarına Sordu

 

Donald Trump’a yönelik girişimin etkileri devam ediyor. Eski arkadaşları, suikast şüphelisi Thomas Matthew Crooks hakkında ilginç yorum yaptı.

Henüz 20 yaşında olan şüphelinin neden böyle bir girişimde bulunduğu bilinmiyor. Uzmanlar, nasıl bir motivasyona sahip olduğunu anlamaya çalışıyor. 

Crooks ile araştırmalar yapan gazeteciler ilginç bilgilere ulaştı. Okuldan arkadaşları, şüphelinin çok kötü bir nişancı olduğunu söyledi. 

Atış kulübünden bir arkadaşı, hedefi dahi tutturamadığını ifade etti. Hatta bu durum nedeniyle Crooks’un alay konusu olduğunu açıkladı. 

Bunlara ek olarak arkadaşları, iletişim konusunda tuhaf hareketler sergilediğini iletti. Tuhaf hareketleri ile çevresinde tedirginlik yaratan biri olarak nitelendirildi.

FBI, araştırmalarına devam ediyor. Şüphelinin örgüt bağlantısını araştırıyor. Şimdiye kadar herhangi bir bağlantı bulunamadı. Uzmanlar, kişisel olarak böyle bir eylemin düzenlendiğine inanıyor. Bazıları ise bunun arkasında farklı birimler olabileceğini düşünüyor.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Prof. Dr. Orhan Şen Açıkladı: İstanbullular 4 Gün Boyunca Evde Kalmalı!

Prof. Dr. Orhan Şen Açıkladı: İstanbullular 4 Gün Boyunca Evde Kalmalı!

Sponsorlu bağlantılar