Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Dünya Hamas Lideri Yahya Sinvar Öldürüldü Mü?

Hamas Lideri Yahya Sinvar Öldürüldü Mü?

İsrail, Hamas lideri Yahya Sinvar'ın öldürüldüğünü açıkladı. Bu açıklamanın doğruluğu merak ediliyor. Peki, Yahya Sinvar öldü mü?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hamas Lideri Yahya Sinvar Öldürüldü Mü?

İsrail ordusu, Hamas'ın önde gelen liderlerinden Yahya Sinwar'ın Gazze'de öldürüldüğünü iddia ediyor.

Yahya Sinvar Öldü mü?

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Hamas'ın üst düzey liderlerinden Yahya Sinwar'ın Gazze Şeridi'nde düzenlenen son operasyonlarda öldürülmüş olma ihtimalinin bulunduğunu iddia etti.

İsrail ordusu, Gazze'ye düzenlenen operasyonlarda üç Hamas üyesinin öldürüldüğünü belirtirken, İsrail güvenlik birimlerinin ölenlerden birinin Yahya Sinvar olma ihtimalini araştırdığını bildirdi.

İlk raporlar Sinvar'ın cesedini gösterdiğini iddia eden görüntülerle ortaya çıksa da, İsrail medyası daha sonra sansür talebi üzerine bu fotoğrafları geri çekti. Şu anda, ortadan kaldırılan kişilerin kimlikleri doğrulanmadı.

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), operasyon sırasında bölgede rehinelerin bulunduğuna dair herhangi bir belirti olmadığını bildirirken, bölgedeki faaliyetlerine temkinli bir şekilde devam ettiklerini belirtti.

İsrail Medyası Yahya Sinvar'ın Öldürüldüğünü İddia Ediyor

İsrail'in basın organları, "Yapılan tüm testler Yahya Sinvar'ın gerçekten öldürüldüğünü gösteriyor" diyor. İsrail'in Kan Radyosu da Yahya Sinwar'ın "tesadüfen" öldürüldüğünü ve daha önce herhangi bir istihbarat alınmadığını bildiriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
18 Yaşındaki Rümeysa Meriç Özcan'ın Katiline Müebbet! Cinsel İlişki Teklifini Kabul Etmeyince Vahşice Öldürmüştü!

18 Yaşındaki Rümeysa Meriç Özcan'ın Katiline Müebbet! Cinsel İlişki Teklifini Kabul Etmeyince Vahşice Öldürmüştü!