19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Dünya Haniye Suikastı ile İlgili İlginç İddia! Bombayı Aylar Önce Yerleştirdiler

Haniye Suikastı ile İlgili İlginç İddia! Bombayı Aylar Önce Yerleştirdiler

Hamas liderine düzenlenen suikast ile ilgili ortaya ilginç bir iddia atıldı. Operasyonun, otel odasına aylar önce yerleştirilen bomba ile yapıldığı ileri sürüldü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haniye Suikastı ile İlgili İlginç İddia! Bombayı Aylar Önce Yerleştirdiler

İsmail Haniye, geçtiğimiz günlerde uğradığı suikast sonucunda yaşamını kaybetmişti. Herkes olayı kınarken operasyonun nasıl yapıldığı ise halen açıklanmadı. 

Uzmanlar füze saldırısı olabileceğini iddia ederken, bazıları ise savaş uçaklarından atılan güdümlü bombaların kullanıldığını tahmine diyor.

Konuya ilişkin tartışmalar sürerken yeni bir iddia gündeme geldi. Buna göre suikast, otel odasına aylar önce yerleştirilen bomba ile yapıldı. İran içerisinde yer alan işbirlikçilerin bombanın yerleştirilmesine yardım ettiği öne sürüldü. 

İddialar İran’ı suçlarken, bomba konusu gündemi meşgul etmeye başladı. Devrim Muhafızlarının kontrolünde olan bir otelde bu saldırının gerçekleşmesi, güvenlik zafiyetini de gözler önüne serdi.

Haniye’nin kalacağı otelin ve hatta odanın rejim tarafından belirlenmesi, saldırıya dair detaylı açıklama yapılmaması şüpheleri daha fazla artırdı. İran’ın konuya ilişkin sessizliğine ne kadar devam ettireceği bilinmiyor. 

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun Başrolde: Bir Gece Masalı Dizisinin Afişi Yayınlandı

Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun Başrolde: Bir Gece Masalı Dizisinin Afişi Yayınlandı

Sponsorlu bağlantılar