16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Dünya Hizbullah İsrail'e İHA'larla Saldırdı: 7 Kişi Yaralandı

Hizbullah İsrail'e İHA'larla Saldırdı: 7 Kişi Yaralandı

İsrail-İran savaşı bir yandan, Lübnan merkezli militan grubu Hizbullah, İHA'larla İsrail'in kuzeyindeki Nahariya kentine saldırı düzenledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hizbullah İsrail'e İHA'larla Saldırdı: 7 Kişi Yaralandı

Orta Doğu'da gerilim tırmanıyor. ABD Başkanı Joe Biden'ın korktuğu başına geldi! Hizbullah, erken saatlerde İsrail'in kuzeydeki Nahariya kentine insansız hava araçlarıyla (İHA) hava saldırısı düzenledi. Saldırılarda en az 7 kişi yaralandı.

Hizbullah Boş Durmuyor

Salı günü, Hizbullah'ın Batı Celile'ye düzenlediği bir insansız hava aracı saldırısının ardından en az yedi kişi yaralandı. Bir kişinin durumu ağır. Otoyola isabet eden kurşunlar ve şarapnel parçaları araç sürücülerine isabet etti.

O sırada bölgede bulunan bir kişi, "Sadece uzandığım için hayatta kaldım. Bu bir mucizeydi. Daha önce böyle bir şey görmemiştim" diyerek o anki durumu anlattı.

İntikam Misillemesi

Lübnan merkezli terör örgütünden bir kaynak saldırının, İsrail'in geçen hafta Beyrut'ta Hizbullah komutanı Fuad Şükür’ü öldürmesine beklenen misilleme olmadığını belirtti. Hizbullah, onun intikamını almaya yemin etti ve bu da tam teşekküllü bir savaşa dönüşebilecek büyük bir tırmanış endişelerine yol açtı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrail Bakanı Katz’dan Türkiye Instagram Erişim Engeli için ‘Diktatörlük’ Benzetmesi!

İsrail Bakanı Katz’dan Türkiye Instagram Erişim Engeli için ‘Diktatörlük’ Benzetmesi!

Sponsorlu bağlantılar