19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Dünya İsrail Gazze'de 3 Evi Hedef Aldı: 4 Filistinli Öldü

İsrail Gazze'de 3 Evi Hedef Aldı: 4 Filistinli Öldü

İsrail Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına devam ediyor. Son olarak 3 ev ve tarım arazisi hedef alındı: En az 4 Filistinli hayatını kaybetti!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İsrail Gazze'de 3 Evi Hedef Aldı: 4 Filistinli Öldü

Sivil Savunma Ajansı, Pazar günü Gazze Şeridi'nde İsrail hava saldırılarında en az dört Filistinlinin öldürüldüğünü ve birkaç kişinin de yaralandığını açıkladı.

Nuseyrat Mülteci Kampı Hedef Alındı

Ajans, can kayıplarının Gazze Şehri'ndeki iki evi ve Gazze'nin merkezindeki Nuseyrat mülteci kampını hedef alan İsrail saldırılarında bildirildiğini duyurdu.

Ayrıca, Nuseyrat mülteci kampındaki bir tarım arazisine ve güneydeki Han Yunus şehrindeki bir eve düzenlenen İsrail bombardımanında birkaç kişinin de yaralandığı belirtildi.

İsrail, Filistin direniş grubu Hamas'ın 7 Ekim 2023'teki saldırısından bu yana Gazze'ye yönelik acımasız saldırılarını sürdürdüğü için BM Güvenlik Konseyi'nin derhal ateşkes talep eden kararını hiçe sayarak uluslararası kınamayla karşı karşıya kaldı.

Yerel sağlık yetkililerine göre, İsrail saldırısı o zamandan beri çoğunluğu kadın ve çocuk olmak üzere yaklaşık 39.800 can aldı ve 92.000'den fazla kişinin yaralanmasına yol açtı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Annesine Sürpriz Yapmak İsterken Canından Oldu

Annesine Sürpriz Yapmak İsterken Canından Oldu

Sponsorlu bağlantılar