19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Dünya İsrail Han Yunus’ta Bir Evi Bombaladı: 10 Ölü

İsrail Han Yunus’ta Bir Evi Bombaladı: 10 Ölü

İsrail, Gazze'deki Han Yunus bölgesinde gece saatlerinde bir evi bombaladı. En az 10 ölü, onlarca yaralının olduğu bildirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İsrail Han Yunus’ta Bir Evi Bombaladı: 10 Ölü

İsrail Gazze'de 7 Ekim'den bu yana sürdürdüğü katliama aralıksız olarak devam ediyor. İsrail'in dün gece saldırdığı Han Yunus bölgesinde ilk belirlemelere göre en az 10 Filistinli hayatını kaybetti.

10 Ölü

İsrail'in doğu Han Yunus'un Abasan el-Kabira bölgesindeki bir eve düzenlediği gece saldırısında en az 10 kişi öldü ve birkaç kişi yaralandı.

İsrail ordusu, Hamas'ın silahlı kanadının Gazze'de bir İsrailli esirin öldüğünü ve ayrı bir olayda iki kişinin yaralandığını duyuran açıklamasını araştırdığını açıkladı.

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, ABD ve bazı Batılı ülkelerin İsrail'i kayıtsızlık ve destek yoluyla Gazze'deki suçlarını sürdürmeye teşvik ettiğini belirtti.

Hamas, ABD Başkanı Joe Biden tarafından öne sürülen ateşkes önerisini uygulamak için bir plan sunmaları çağrısında bulundu.

İsrail'in Gazze'ye yönelik savaşında en az 39.929 kişi öldü ve 92.240 kişi yaralandı. 7 Ekim'de Hamas liderliğindeki saldırılarda İsrail'de tahmini 1.139 kişi öldü ve 200'den fazla kişi esir alındı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tünel, Köprü ve Otoyol Geçişlerinde Yeni Dönem Başladı: E-Devlet Üzerinden Ödeniyor

Tünel, Köprü ve Otoyol Geçişlerinde Yeni Dönem Başladı: E-Devlet Üzerinden Ödeniyor

Sponsorlu bağlantılar