19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Dünya İsrail'de Panik Başladı! Bütün Uçuşlar İptal

İsrail'de Panik Başladı! Bütün Uçuşlar İptal

Hamas lideri İsmail Haniye’nin İran’da öldürülmesi sonrasında İsrail’de panik başladı. Misilleme korkusunun her geçen dakika arttığı ülkede, bütün uçuşlar iptal edildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İsrail'de Panik Başladı! Bütün Uçuşlar İptal

Tahran’da İsmail Haniye’nin suikast sonucunda öldürülmesi, İsrail’de panik havası oluşturdu. Ülkenin her noktasındaki insanlar, misilleme yapılacağına kesin gözüyle bakıyor.

Havacılık Otoritesi de misilleme olasılığını dikkate aldı. Ülkeden kalkan veya buraya gelen uçuşların tamamının iptal edildiğini açıkladı. Gece yarısına kadar uçuşların yapılmayacağı, hava sahasının uçuşlara tamamen kapalı olacağı bilgisi verildi.

Bu gecenin ardından yapılacak değerlendirme sonucunda iptal kararı uzatılacak ya da kaldırılacak.

Suikast sonrasında gerilim her geçen dakika artıyor. Hamas veya İran’ın Haniye suikastına yanıt vermesi bekleniyor. Bu yanıtın diplomatik mi, yoksa askeri mi olacağı ise merak ediliyor.

İsrail, Gazze’de operasyonlarına devam ederken, bir taraftan da Lübnan ile savaşıyor. İsmail Haniye olayı sonrasında listeye İran’ın eklenmesinden korkuluyor. Zira İran’ın olaylara dahil olması durumunda, Ortadoğu savaşı resmen başlamış olacak. 

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABD Haniye ile İlgili Açıklama Yaptı! Suikasttan Haberimiz Yoktu

ABD Haniye ile İlgili Açıklama Yaptı! Suikasttan Haberimiz Yoktu

Sponsorlu bağlantılar