16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Dünya Kamala Harris'in Kampanyası Hakkında İlginç Değerlendirme

Kamala Harris'in Kampanyası Hakkında İlginç Değerlendirme

ABD Başkan Adayı Kamala Harris, yürüttüğü kampanya çalışması ile gündeme geldi. İşte, Harris'in kampanyası hakkında ilginç yorum!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kamala Harris'in Kampanyası Hakkında İlginç Değerlendirme

Kamala Harris'in başkanlık kampanyasını başlatmasından bu yana yani son 1 aydır, Amerikan siyasetinde büyük ölçüde benzeri görülmemiş bir dönemden geçiliyor. Modern bir genel seçim kampanyası hiç bu kadar hızlı bir şekilde durma noktasından tam bir koşuya geçmemişti.

Modern bir genel seçim kampanyası hiç bu kadar hızlı bir şekilde durma noktasından tam bir koşuya geçmemişti.

Kamala Harris'in dört gün boyunca Chicago'da düzenlediği yoğun kampanya mitinglerinde kampanya stratejisinin ana hatları şekillenmeye başladı.

Kamala Harris'e Övgü Dolu Sözler

ABD, Harris gibi 3,5 yıldır Beyaz Saray'da Başkan Yardımcısı görevinde bulunan birinin beklenmedik bir başarı elde ettiğini düşünüyor.

Amerika'da 'değişimi getirecek aday' olarak anılan Harris, başarılı olmak için çok çabalıyor. Harris'in stratejisi kısmen mecburi oldu. Joe Biden adaylıktan çekildi ve yerine yardımcısı Harris'i aday gösterdi.

Anketler, Başkan Joe Biden'ın seçimi kaybedeceğini gösterirken, Biden'ın yardımcısı Kamala Harris yaptığı etkili kampanyalar ve mitinglerle durumu tersine çevirdi.

Geçmişi ve kişisel hikayesi, Cumhuriyetçi rakibi Trump'la keskin bir tezat oluşturuyor. 

Harris geçen hafta Kuzey Karolina'da düzenlenen bir mitingde "Bu seçimin, geleceğe yönelik iki çok farklı vizyonla ilgili olduğuna inanıyorum"

"Bizimki geleceğe odaklandı, diğeri ise geçmişe" sözleriyle takdir topladı.

Harris; verdiği sözlerde ekonomiden insan sağlığına, toplumsal gelişimden terörle mücadeleye pek çok konuda ülkesine değişimler getireceğini belirtiyor. ABD'de seçmen kararsız ve bu belirsizlik ortamında, Demokrat adayı Kamala Harris'in kampanyalarının etkili olduğu düşünülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ekmek'te Yeni Düzenleme: Yanmış Olmayacak, SKT Yazılacak

Ekmek'te Yeni Düzenleme: Yanmış Olmayacak, SKT Yazılacak

Sponsorlu bağlantılar