16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Dünya Netanyahu Düşmanlara Korku Saldı: 'Bizi Hafife Almayın'

Netanyahu Düşmanlara Korku Saldı: 'Bizi Hafife Almayın'

Orta Doğu'da savaş kapıda... İsrail Başbakanı Netanyahu'nun son açıklamaları bölgede yankı uyandırdı. İşte, soykırımcı liderin düşmanları hakkındaki o açıklamaları!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Netanyahu Düşmanlara Korku Saldı: 'Bizi Hafife Almayın'

Netanyahu'nun açıklamaları, İsrail'in Hamas ve Hizbullah gibi gruplardan gelen tehditlere karşı koyma konusundaki kararlılığını ve ülkenin bölgedeki daha geniş stratejik duruşunu yansıtıyor. 

Binyamin Netanyahu, Salı günkü hükümet toplantısında İsrail'in rakiplerine sert bir uyarıda bulundu. 

"Bizi Hafife Almayın"

Netanyahu'nun "Düşmanlarımıza şunu söylüyorum: Bizi hafife almayın. Savaş alanında, yan yana savaşan kardeşleriz ve zafere ulaşana kadar bunu yapmaya devam edeceğiz." dediği öğrenildi.

Özellikle son çatışmalar ve devam eden İsrail-Hamas Savaşı bağlamında İsraillilerin dayanıklılığını ve dayanışmasını örnek gösteren soykırımcı lider, savunma güçlerinin üyelerinden kardeş olarak bahsetti ve güçlü yoldaşlıklarını ve ülkeyi her türlü tehdide karşı savunma konusundaki kolektif kararlılıklarını vurguladı. Bu birliğin, özellikle çatışma zamanlarında kritik öneme sahip olduğunu söyledi.

Netanyahu, İsrail'i yanıltma veya küçümseme girişiminin başarılı olmayacağını söyledi ve İsrail'in savunma çabalarında uyanık, hazırlıklı ve birlik içinde olduğunu sözlerine ekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
PKK’lı Terörist Habur'da Hudut Karakoluna Teslim Oldu

PKK’lı Terörist Habur'da Hudut Karakoluna Teslim Oldu

Sponsorlu bağlantılar