08 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Dünya Sevgilisini Vahşice Öldürüp Müebbet Almıştı! Cezaevinde Milyoner Oldu

Sevgilisini Vahşice Öldürüp Müebbet Almıştı! Cezaevinde Milyoner Oldu

Sevgilisini 27 yerinden bıçaklamış tabancayla vurarak öldürmüştü. Müebbet hapis cezası alan kadın, cezaevinde milyoner oldu! Nasıl mı?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sevgilisini Vahşice Öldürüp Müebbet Almıştı! Cezaevinde Milyoner Oldu

2008 yılında sevgilisi Travis Victor Alexander'ı vahşice katleden Jodi Ann Arias isimli Amerikalı kadın, 2013 yılından bu yana cezaevinde. Kasten ve vahşice hislerle adam öldürmekten müebbet hapis cezasına çarptırılan Arias, yaşamaktan ve ideallerinden asla vazgeçmedi.

Sevgilisini Katletmişti, Cezaevinde Kendini Sanata Verdi

ABD'deki cezaevinde kaldığı 11 yıl boyunca kendini sanata veren Jodi Ann Arias, bu süreçte çeşitli sanat eserleri üretti ve binlerce dolara sattı. 2 bin 500 dolardan başlayan fiyatlarla eserlerini satan kadının internet sitesi ve sosyal medya hesabı üzerinden yeni müşteriler edindiği öğrenildi.

Çizimlerini kendine göre ve siparişle yapan 44 yaşındaki Arias, gelirinin yüzde 10'unu bağışlıyor. Bir kısmını temyiz mahkemesine başvurmak için biriktiriyor.

Arias, 2008 yılında kendini koruma amacıyla sevgilisi Alexander'ı önce boğazından bıçakladı, sonra 27 yerinden bıçakladı ve tabancayla vurarak öldürdü. Şartlı tahliye olmaksızın müebbet hapis cezası alan Arias'ın cinayet haberi, o dönem ülke ve dünya çapında geniş yankı uyandırmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kayseri’de Konut Yapı Mağdurları AK Parti'li Elitaş'a Veryansın Etti!

Kayseri’de Konut Yapı Mağdurları AK Parti'li Elitaş'a Veryansın Etti!

Sponsorlu bağlantılar