19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Dünya Trump ve Harris bu gece canlı yayında buluşuyor! ABD Başkan adaylarından büyük kapışma

Trump ve Harris bu gece canlı yayında buluşuyor! ABD Başkan adaylarından büyük kapışma

ABD Başkan adayları Trump ve Harris, bu gece canlı yayında münazara programında bir araya geliyor. İşte, büyük kapışma öncesi son izlenimler!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Trump ve Harris bu gece canlı yayında buluşuyor! ABD Başkan adaylarından büyük kapışma

Donald Trump ve Kamala Harris, 10 Eylül Salı akşamı 2024 ABD Başkanlık seçimleri öncesinde ilk televizyon tartışmasında nihayet karşı karşıya gelecekler. Canlı yayınlanacak münazara, Beyaz Saray yarışında belirleyici etken olarak görülüyor.

Trump ve Harris Münazarası Bu Akşam Canlı Yayında

Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump, Demokrat rakibi Kamala Harris’i Joe Biden yönetiminin politikadaki başarısızlıklarıyla ilişkilendirmeye çalışacak ve onu Amerika'nın güney sınırındaki yasadışı göçten ve ABD ekonomisinin Covid-19 salgınından kurtulmaya devam ettiği sırada yüksek yaşam maliyetinden sorumlu tutmayı umacak.

Kıdemli bir savcı ve eski Kaliforniya başsavcısı olan Başkan Yardımcısı Harris ise Trump'ın görevdeki feci siciline, 6 Ocak 2021'deki Kongre isyanına ilham verme konusundaki suçluluğuna ve uzun bir kanunsuzluk, sahtekârlık ve işlev bozukluğu geçmişine dikkat çekmeyi umacak.

İki aday bu akşamki ABC News kanalındaki münazara programı için hazırlıklarını tamamladı. Programda stüdyoda konuk olmayacak, bir aday konuşurken diğerinin mikrofonu kapalı olacak ve önceden yazılmış notlar kullanılamayacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kerem Aktürkoğlu Hat-Trick Yaptı! Milliler İzlanda'yı 3-1 Mağlup Etti

Kerem Aktürkoğlu Hat-Trick Yaptı! Milliler İzlanda'yı 3-1 Mağlup Etti

Sponsorlu bağlantılar