16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Dünya Trump'tan Seçilmesi Halinde 'Ekonomik Rönesans' Vaadi!

Trump'tan Seçilmesi Halinde 'Ekonomik Rönesans' Vaadi!

ABD Başkan adayı Donald Trump'tan ilginç bir seçim vaadi geldi: "Ekonomik rönesans". İşte, Trump’ın şaşırtan o açıklamaları.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Trump'tan Seçilmesi Halinde 'Ekonomik Rönesans' Vaadi!

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Perşembe günü bir grup yönetici ve endüstri liderine, enerji üretimini artırmak için düzenlemeleri azaltarak, kripto para birimlerini benimseyerek ve ABD'de üretim yapan şirketler için hükümet harcamalarını ve kurum vergilerini büyük ölçüde azaltarak "ulusal bir ekonomik rönesans"a öncülük etmek istediğini açıkladı.

Trump’tan Seçim Vaadi: Ulusal Bir Ekonomik Rönesans

New York Ekonomi Kulübü'ne konuşan Donald Trump, yerel enerji arzında büyük bir artış sağlamak ve hükümetin benimsediği her yeni düzenleme için 10 mevcut düzenlemeyi ortadan kaldırmak için derhal ulusal bir acil durum bildirisi yayınlayacağını belirtti. 

Tesla ve Space X CEO'su Elon Musk'ın, trilyonlarca dolar tasarruf sağlayacak federal hükümetin mali denetimini yapmak üzere bir komisyona başkanlık etmeyi kabul ettiğini söyledi. Trump, "Planım enflasyonu hızla yenecek, fiyatları hızla düşürecek ve patlayıcı ekonomik büyümeyi yeniden ateşleyecek" iddiasında bulundu.

Trump, konuşmasında rakibi Kamala Harris’in plan ve vaatlerini de ti’ye aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Reyting Sonuçları 5 Eylül 2024: Dünün Reyting Birincisi Kim Oldu?

Reyting Sonuçları 5 Eylül 2024: Dünün Reyting Birincisi Kim Oldu?

Sponsorlu bağlantılar