08 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Dünya Turist Gelmesin Diye Eylem Yaptılar! İşte O Şehir

Turist Gelmesin Diye Eylem Yaptılar! İşte O Şehir

O şehirde yaşayanlar artık turist istemiyorlar. Şehirlerine dışarıdan ziyaretçi gelmemesi için büyük eylemler yaptılar. Merak edilen o şehre ait detaylar haberimizin devamında.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Turist Gelmesin Diye Eylem Yaptılar! İşte O Şehir

İspanya’nın Mallorca kentinde binlerce kişinin katılımı ile protestolar yapıldı. Şehirlerine turist gelmemesi için eylem yapanlar, pahalılıktan şikayet etti.

Eylemciler, gelen turistler nedeniyle hayat pahalılığının arttığını söyledi. Esnaflar ve hizmet veren işletmeler, talep yüksekliği nedeniyle zam yapmaya başladı.

Kitleler halinde gelen turistlerin kamu hizmetlerini de olumsuz etkilediği dile getirildi. Tüm bunlar nedeniyle İspanyollar, yaklaşın on bin kişinin katılımı ile protesto gösterileri yaptı.

Gösterilerin merkezi Mallorca olarak dikkat çekiyor. Ancak Barcelona, Kanarya Adaları ve Malaga gibi bölgelerde de eylemler yapılıyor.

İspanya’nın turizm geliri 110 milyar Euro’ya yaklaşmış durumda. Bu yüzden merkezi yönetim turizmi destekliyor. Fakat yerel halk bu durumdan hiç memnun olmuyor. Yakın zamanda İspanyollarda mini bir turizm devrimi yaşanabilir.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dilan Polat Yine Tahliye Edilmedi! Avukatının Talebi Reddedildi

Dilan Polat Yine Tahliye Edilmedi! Avukatının Talebi Reddedildi

Sponsorlu bağlantılar