16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Eğitim Bakanlık, Öğretmen Atamalarında Yer Değişikliklerini Onayladı

Bakanlık, Öğretmen Atamalarında Yer Değişikliklerini Onayladı

Milli Eğitim Bakanlığı, kadrolu öğretmenlerin yer değişiklik taleplerini onaylayan bildiri yayınladı. Detaylar haberimizde...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bakanlık, Öğretmen Atamalarında Yer Değişikliklerini Onayladı

Milli Eğitim Bakanlığı, kadrolu öğretmenlerin aile birliği, sağlık, can güvenliği, engellilik durumu gibi mazeretlere bağlı olarak değişiklik talepleri için bir bildiri yayınladı. Talepte bulunanlar, yer değiştirme başvurularını 1-7 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleştirebiliyor. 

Başvuru süreci iki aşamalı olarak planlandı. İlk aşamada, adaylar belirtilen tarihler arasında gerekli belgelerle birlikte mazeretlerini sisteme bildiriyor. Ön başvuruları onaylanan eğitimciler, ikinci aşamada 10-15 Ağustos 2024 tarihleri arasında tercih başvurusunda bulunabiliyor. Atamalar 16 Ağustos 2024 tarihinde yapılıyor. 

Ataması gerçekleştirilen öğretmenler, 19 Ağustos 2024 tarihinden itibaren ayrılma işlemlerine başlayabiliyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nın Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği kapsamında yayımlanan duyuru, güvenlik ve sağlık gibi önemli mazeretler göz önünde bulundurarak daha uygun koşullarda görev yapılmasını sağlıyor. 

Başvuruların elektronik ortamda alınacağı belirtilen duyuruda, talep edenlerin tüm belgeleri eksiksiz bir şekilde sunmaları gerektiği vurgulandı. Atama sonuçları, bakanlığın resmi internet sitesi üzerinden takip edilebiliyor.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Barış Arduç Dehşet Bey Filminin Yıldızı Oldu: Yerli John Wick Geliyor!

Barış Arduç Dehşet Bey Filminin Yıldızı Oldu: Yerli John Wick Geliyor!

Sponsorlu bağlantılar