16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Eğitim İstanbul'da Okul Başlangıç Saatlerinde Yeni Düzenleme

İstanbul'da Okul Başlangıç Saatlerinde Yeni Düzenleme

Yeni eğitim-öğretim yılı 9 Eylül Pazartesi günü başlayacak. İstanbul Valiliği, bu tarihte trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla okullarda derslerin 10.00'da başlayacağını duyurdu. Ayrıca, ilk günün sonunda eğitimin 15.00'te tamamlanacağı belirtildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul'da Okul Başlangıç Saatlerinde Yeni Düzenleme

Yeni eğitim-öğretim yılı 9 Eylül Pazartesi günü başlıyor ve İstanbul'da milyonlarca öğrenci ders başı yapacak. İstanbul Valiliği, ilk gün için bazı trafik önlemleri aldı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, 9 Eylül Pazartesi günü eğitim saat 10.00'da başlayacak ve 15.00'te sona erecek. Bu düzenleme, ilk gün trafiğin yoğunlaşmasını önlemek amacıyla yapıldı.

Açıklamada, "2024-2025 eğitim öğretim yılı 9 Eylül Pazartesi günü başlayacak. İstanbul'da resmi ve özel okullarda 2.685 öğrenci eğitim hayatına adım atacak. Bu öğrencilerden 715.835'i ilk kez yeni okullarında ders başı yapacak. Ayrıca, okulların açılmasıyla birlikte 16.000'den fazla öğrenci servisi trafiğe çıkacak. Servis araçları ve veliler tarafından yaratılacak yoğunluk, şehir trafiğinde aksamalara neden olabileceğinden, bu nedenle eğitim saatleri 10.00-15.00 olarak belirlendi" ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sergen Yalçın, Acun Ilıcalı'nın Düğününe Eski Takım Arkadaşının Eski Eşiyle Katıldı

Sergen Yalçın, Acun Ilıcalı'nın Düğününe Eski Takım Arkadaşının Eski Eşiyle Katıldı

Sponsorlu bağlantılar