19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Ekonomi 3 Bankadan Dev Kampanya: 100.000 TL'ye Kadar Anında Nakit Ödeme!

3 Bankadan Dev Kampanya: 100.000 TL'ye Kadar Anında Nakit Ödeme!

Türkiye'nin önde gelen 3 büyük bankasından dev kampanya: 100.000 TL'ye kadar anında nakit kredi ödemeleri olacak. İşte, detaylar!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
3 Bankadan Dev Kampanya: 100.000 TL'ye Kadar Anında Nakit Ödeme!

Emekliler başta olmak üzere çalışanlar ve nakde sıkışan tüm vatandaşlar, bankaların kredi kampanyalarını araştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Türkiye’nin önde gelen 3 bankası, dev bir kredi kampanyasına imza atıyor. Tam 100.000 TL’ye kadar anında nakit kredi ödemeleri başladı. İşte, detaylar!

Akbank, Denizbank ve Garanti Bankası 100 bin TL'ye varan anında kredi kampanyasını başlattı. Başvuru süreci son derece hızlı ve kolay olan bu kampanyalar, acil nakit desteğe ihtiyaç duyan pek çok vatandaşın imdadına yetişiyor.

Ev, araba, eğitim, tatil ve özel ihtiyaçlar için uygun faiz oranları ile sunulan kredi kampanyalarının detayları şöyle.

100.000 TL Anında Kredi Kampanyasının Detayları

100000 TL kredi kampanyasına Akbank, Denizbank ve Garanti Bankası mobil uygulamaları, internet bankacılığı ya da şubeler aracılığıyla başvuruda bulunulabilir.

Söz konusu bankaların müşterisi olanlar belgesiz ve imzasız bir şekilde mobil uygulama üzerinden başvuruda bulunarak, kısa sürede hesabına 100 bin TL'ye kadar nakit kredi çekebilir. Kredi vadesi en fazla 36 ay olarak belirtilmiştir. Kredi değerlendirme süreci birkaç dakikadır. Banka tarafından başvuru sahibine SMS yoluyla olumlu ya da olumsuz dönüş yapılmaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür’den ‘Annem Ankara’ Paylaşımı

Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür’den ‘Annem Ankara’ Paylaşımı

Sponsorlu bağlantılar