09 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Ekonomi Aile Destek Ödemeleri Ne Zaman Yapılacak? Program Süresi Uzatıldı Mı?

Aile Destek Ödemeleri Ne Zaman Yapılacak? Program Süresi Uzatıldı Mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, 2 yıldır yürürlükte olan aile destek ödemelerinin 2024 yılı sonuna kadar uzadığını açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aile Destek Ödemeleri Ne Zaman Yapılacak? Program Süresi Uzatıldı Mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından birtakım açıklamalarda bulundu. Bu konular arasında ekonomi yer aldı. Erdoğan konuşması sırasında Aile Destek Ödemeleri'ne de değindi. Bu noktada 2 yıldır uygulanan destek programının, 2024 yılının sonuna kadar uzatıldığı bilgisini verdi. Bu haber ülke genelinde olumlu olarak karşılandı. İlgili açıklama sonrasında aile destek programının bitip bitmediği hakkında soru işaretleri bulunan kişiler cevap bulmuş oldu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Aile Destek Ödemeleri hakkındaki açıklamalarının ardından, gözler ödemelerin ne zaman yatacağına çevrildi. İlgili konuyla sosyal medya üzerinden Bakan Göktaş da açıklamalar yaptı. Göktaş, Erdoğan'ın açıklamalarını onaylarken programın tüm Türk milletine hayırlı olmasını diledi. Ağustos ayında yapılacak olan aile destek ödemeleri tarihinde henüz bir netleşme olmadı.

Aile Destek Ödemelerinin en sonuncusu 11 Temmuz günü destekten yararlanan kişilerin hesaplarına aktarılmıştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, konuyla ilgili açıklama yapmıştı. Açıklamasında, Aile Destek Ödemeleri kapsamında ihtiyaç sahibi hanelere 4 milyar liralık ödemenin gerçekleştiğini aktarmıştı. Göktaş, bugüne kadar yapılan toplam ödemenin ise 88,2 milyar lira olduğundan bahsetti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Özgür Özel Sözleriyle Krize Yol Açtı: CHP'den Acil Açıklama Geldi!

Özgür Özel Sözleriyle Krize Yol Açtı: CHP'den Acil Açıklama Geldi!

Sponsorlu bağlantılar