08 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Ekonomi Bakan Kurum'dan Ev Alacaklara Müjde! Herkes Ev Sahibi Olabilecek

Bakan Kurum'dan Ev Alacaklara Müjde! Herkes Ev Sahibi Olabilecek

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan ev sahibi olacaklara yeni müjde geldi. Herkes ev sahibi olabilicek. Detaylar haberimizin devamında...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bakan Kurum'dan Ev Alacaklara Müjde! Herkes Ev Sahibi Olabilecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ konutlarında oturan yüz binlerce vatandaşı sevindirecek önemli bir duyuru yaptı. 

Bakan Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, TOKİ aylık taksit ödemelerinde bu kez farklı bir yönteme gidildiğini belirtti. Bakan Kurum, “TOKİ aylık taksitlerini memur maaş artışına göre düzenliyorduk. Fakat bu sefer TÜFE oranını referans aldık. Artış oranını yüzde 49 yerine yüzde 24 olarak belirledik. 

Böylece taksit ödemelerinde vatandaşımıza yüzde 50 oranında katkı sağlamış olduk. Hayırlı olsun” dedi. Yapılan düzenlemeyle TOKİ konutlarında oturan ve ödemeleri devam eden vatandaşlar için önemli bir kolaylık sağlandı. Bakan Kurum’un açıkladığı indirim uygulaması, dar gelirli ailelerin bütçesine büyük katkı sunuyor. 

TOKİ'nin yeni düzenlemesi, Türkiye genelinde binlerce ailenin yaşam standartlarını olumlu yönde etkiliyor. Bakan Kurum’un açıklaması, TOKİ konutlarında oturan, ödemeleri devam eden vatandaşlar arasında büyük bir memnuniyetle karşılandı. Ekonomik zorluklarla mücadele eden aileler için önemli bir destek niteliği taşıyor.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sokak Hayvanları Teklifinin İlk 3 Maddesi Komisyondan Geçti!

Sokak Hayvanları Teklifinin İlk 3 Maddesi Komisyondan Geçti!

Sponsorlu bağlantılar