07 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Ekonomi Datça'da Bir Mekanın Deniz Ürünleri Fiyat Listesi Yunan Adaları'na Giden Turistleri Haklı Çıkardı

Datça'da Bir Mekanın Deniz Ürünleri Fiyat Listesi Yunan Adaları'na Giden Turistleri Haklı Çıkardı

Datça'da bir mekanın deniz ürünleri fiyat listesi sosyal medyadan paylaşıldı. Uçuk fiyatları görenler, tatil için Yunan Adaları'na gidenlere bir kez daha hak verdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Datça'da Bir Mekanın Deniz Ürünleri Fiyat Listesi Yunan Adaları'na Giden Turistleri Haklı Çıkardı

Yaz sezonunun en yoğun geçtiği Temmuz ayında turistik bölgelerdeki yeme-içme fiyatları, görenleri şaşkına uğratıyor. Geçtiğimiz hafta Ayvalık ve Cunda Adası'nda bir porsiyon çipuranın 4.000 TL'ye satılması, Antalya'da iki bardak nar suyunun 1.200 TL'den verilmesi olay yaratmıştı. Bu kez adres Muğla'nın cennet köşesi Datça Adası.

Datça’da Bir Mekanın Deniz Ürünleri Fiyat Listesi Paylaşıldı

Ege ve Akdeniz'deki turistik ilçelerin isimleri rekor fiyatlarla anılıyor. Çeşme, Ayvalık, Bodrum, Antalya ve Datça gibi popüler turizm yerlerinde yeme-içme fiyatları aldı başını gidiyor. Haklı olarak vatandaşlar da hem yakın hem daha uygun fiyatlı olduğu için Yunan Adaları'nı tercih ediyor.

Geçtiğimiz gün Muğla'nın Datça ilçesinde bir restoranın deniz ürünleri fiyat listesi sosyal medyadan paylaşıldı. En ucuz balığın 1.500 TL'lik levrek olduğunu, jumbo karidesin ise 8.000 TL'den satıldığını görenler, gözlerine inanamadı.

Datça'daki bu fiyatlar sosyal medyada tartışmalara yol açtı. Bu uçuk fiyatları görenler, "Yerli turistin tatil için neden Midilli, Kos gibi Yunan Adaları'na gittiği anlaşıldı" gibi yorumlarda bulundu.

İşte, Datça'da bir mekanın deniz ürünleri fiyat listesi!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Suruç Katliamı'nı Anma Yürüyüşüne Polis Müdahalesi! Eylemciler Gözaltına Alındı

Suruç Katliamı'nı Anma Yürüyüşüne Polis Müdahalesi! Eylemciler Gözaltına Alındı

Sponsorlu bağlantılar