16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Ekonomi Elon Musk'tan Bitcoin ve Dogecoin Açıklaması: Zaafım Var

Elon Musk'tan Bitcoin ve Dogecoin Açıklaması: Zaafım Var

SpaceX ve Tesla CEO'su milyarder iş insanı Elon Musk, kripto para borsasının iki popüler değeri Bitcoin ve Dogecoin hakkında açıklamada bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Elon Musk'tan Bitcoin ve Dogecoin Açıklaması: Zaafım Var

Elon Musk'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, kripto para yatırımcılarının dikkatinden kaçmadı. Geçtiğimiz gün Donald Trump'ın açılış konuşmacısı olarak yer aldığı Bitcoin 2024 konferansında, ABD'nin Bitcoin süper gücü olacağını belirten Trump'ın açıklamaları sonrası BTC fiyatı önce düşmüş sonra yükselmişti. Bu kez de kripto para dünyasının öncü isimlerinden Elon Musk'tan Bitcoin ve Dogecoin açıklaması geldi.

Zaafım Var

Sosyal medya mecralarında kripto paraları teşvik etmekten kaçındığını belirten Musk, "Beni kripto para reklamı yaparken görürseniz, bilin ki o ben değilim. Bitcoin ve diğer bazı kripto para birimlerinin bir değeri olduğunu düşünüyorum. Köpeklere ve esprilere düşkünlüğüm olduğundan Dogecoin'e de zaafım var" dedi.

Yatırımcılar, Musk'ın bu açıklamalarının BTC ve DOGE'ye nasıl etki edeceğini merakla beklemeye başladı. Birçok kişi Dogecoin'in fiyatının bu söylemlerin ardından yükseleceğini düşünmeye başladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Neslihan Atagül Hamile Olduğunu Böyle Duyurdu

Neslihan Atagül Hamile Olduğunu Böyle Duyurdu

Sponsorlu bağlantılar