Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Ekonomi Europower Enerji (EUPWR) Hisse Senedi Fiyatı: Europower Bedelsiz Sermaye Artırımı Nasıl Gerçekleşecek?

Europower Enerji (EUPWR) Hisse Senedi Fiyatı: Europower Bedelsiz Sermaye Artırımı Nasıl Gerçekleşecek?

Europower Enerji (EUPWR) hisse senedi fiyatında düzeltme yapıldı. Enerji şirketi %200 bedelsiz sermaye artırımı yapılacak. Peki, Europower bedelsiz sermaye artırımı ne zaman ve nasıl gerçekleşecek? İşte, tüm detaylar!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Europower Enerji (EUPWR) Hisse Senedi Fiyatı: Europower Bedelsiz Sermaye Artırımı Nasıl Gerçekleşecek?

Europower Enerji (EUPWR) hisse senedi fiyatında düzeltme yapıldı. Enerji şirketi %200 bedelsiz sermaye artırımı yapılacak. Peki, Europower bedelsiz sermaye artırımına ne zaman gidecek ve işlem nasıl gerçekleşecek? İşte, tüm detaylar!

Europower Bedelsiz Sermaye Artırımı Ne Zaman?

Europower Enerji (EUPWR), şirket sermayesini 220 milyon TL’den 200% oranında bedelsiz olarak 660 milyon TL’ye yükseltecek.

Borsa İstanbul'da işlem gören EUPWR hissesini elinde bulunduran tüm yatırımcılar, bölünme günü %200 oranında bedelsiz sermaye artırımından yararlanabilecek.

Elinde 100 lot bulunan yatırımcının bölünmeden sonra 300 lotu olacak.

EUPWR Hisse Fiyatı Artacak

Europwer bedelsiz sermaye artırımı sonrası pay fiyatını güncelleyecek ve EUPWR hisse senedi fiyatı 29 TL'den işlem görmeye başlayacak.

Bölünme 8 Ekim 2024 Salı günü gerçekleşecek. Yatırımcıların bedelsiz sermaye artırımı için herhangi bir işlem yapmasına gerek yok. Lotlar otomatik olarak yatırım hesabına yansıtılacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yalova'da Kız Öğrencileri Taciz Etmişti! Şüpheli Gözaltına Alındı

Yalova'da Kız Öğrencileri Taciz Etmişti! Şüpheli Gözaltına Alındı