Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
www.haber.com Ekonomi Popüler Kripto Yatırım Aracı Binance Dubai'de FZE Lisansını Kaptı!

Popüler Kripto Yatırım Aracı Binance Dubai'de FZE Lisansını Kaptı!

Binance, Dubai’deki Sanal Varlık Hizmet Sağlayıcısı (VASP) lisansı almayı başardı. Bu lisans ile Binance, buradaki müşterilerini Binance FZE’ye taşıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Popüler Kripto Yatırım Aracı Binance Dubai'de FZE Lisansını Kaptı!

Dünyanın en büyük kripto borsalarından olan Binance, yerelleşme adımlarına devam ediyor. Birçok ülkede yerel platform kuran ve kullanıcılarını global platformdan yerel platformlara taşıyan Binance, Dubai’de de bu adımı atıyor.

Binance, yapmış olduğu açıklama ile Dubai’deki Sanal Varlık Hizmet Sağlayıcısından tam VASP lisansı aldığını açıkladı. Söz konusu lisans, Birleşik Arap Emirlikleri’nde Binance FZE platformunun aktif olması anlamına geliyor.

Binance FZE, Birleşik Arap Emirlikleri’nde yaşayan kullanıcılar için kuruldu. Bu platform, Binance Global Exchange’den farklı bir yerel varlık (platform) olarak bulunuyor.

Binance FZE üzerinden kullanıcılar borsa işlemlerini yürütebiliyor. Buna ek olarak borç verme ve borç alma hizmetleri, bayi ve broker hizmetleri, sanal varlık yatırım ve yönetim işlemleri de yapılacak.

Binance, yapmış olduğu açıklamada Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki müşterilerini 15 Aralık 2024 tarihine kadar Binance FZE’ye taşımayı hedeflediğini belirtiyor. Geçiş için e-posta ile iletişim kurulacak. Ayrıca kullanıcılardan KYC bilgilerini güncellemeleri talep edilecek.

15 Aralık’a kadar kullanıcılar Binance Global’i kullanabiliyor. Fakat 15 Aralık’tan sonra aynı bilgilerle Binance FZE’ye girmesi sağlanacak.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrail Savunma Bakanı Lübnan'ı Taş Devrine Döndürmekle Tehdit Etti! Ortalık Kızıştı!

İsrail Savunma Bakanı Lübnan'ı Taş Devrine Döndürmekle Tehdit Etti! Ortalık Kızıştı!