Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Ekonomi TOKİ'den 12 Bin TL Taksitle Daire Fırsatı: İşte Şartlar

TOKİ'den 12 Bin TL Taksitle Daire Fırsatı: İşte Şartlar

Dar gelirli vatandaşlar için TOKİ yeni bir kampanyaya daha imza atıyor. İşte, konut sahibi olmak isteyenler için 12 bin TL taksitle 120 ay vadeli TOKİ kampanyasının şartları!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
TOKİ'den 12 Bin TL Taksitle Daire Fırsatı: İşte Şartlar

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türkiye’nin çeşitli illerinde uygun fiyatlar ve taksitlerle vatandaşları ev, iş yeri ve arsa sahibi yapmaya devam ediyor. Bu seferki kampanya ise Elazığ Yurtbaşı'nda geçerli.

Elazığ Yurtbaşı TOKİ Daire Kampanyasının Şartları

TOKİ, Elazığ Yurtbaşı’nda 30 adet 3+1 daire inşa edecek. Satış yöntemiyle alıcı bulacak olan daireler için 120 ay vadeli ve 12 bin 40 TL taksitli geri ödemeler planlandı. 

TOKİ'nin Elazığ Yurtbaşı'ndaki daire kampanyasına başvurular; 21 Ekim – 31 Ekim 2024 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası şubelerinden yapılacak. e-Devlet üzerinden yapılan başvurular ise 30 Ekim'de sona erecek. Kura çekilişi 7 Kasım 2024 tarihinde yapılacak.

Kura çekimi sonunda hak sahibi vatandaşlar, daire ederinin yüzde 25'ini peşin ödeyecek. Kalan borcu 120 aya yayarak ayda 12 bin 40 TL'den başlayan taksitlerle tamamlayacak.

Taksit ödemeleri yılda iki kez memur maaş artış oranına göre güncellenecek ve ilk ödeme sözleşme tarihinden bir ay sonra başlayacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rojin Kabaiş'in Cansız Bedeni Van Gölü Sahilinde Bulundu!

Rojin Kabaiş'in Cansız Bedeni Van Gölü Sahilinde Bulundu!