16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Ekonomi Trump Bitcoin İçin Kesin Konuştu: Ay'a Gidecek!

Trump Bitcoin İçin Kesin Konuştu: Ay'a Gidecek!

Sosyal medya platformlarında daha önce ‘Bitcoin to the Moon’ söylemini görmüşsünüzdür. Bitcoin Ay’a mı gidecek? Altından bile kat kat değerli mi olacak? İşte, Donald Trump’tan şaşırtan Bitcoin açıklaması!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Trump Bitcoin İçin Kesin Konuştu: Ay'a Gidecek!

ABD Başkan Adayı Donald Trump Bitcoin açıklamasıyla kripto yatırımcılarını şaşkına uğrattı. Seçildiği andan itibaren ABD’yi ‘Süper Bitcoin Gücü’ haline getireceğini vurgulayan eski başkan, dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin için “Altından daha değerli olacak. Ay’a gidecek. Söz veriyorum” açıklamasında bulundu.

Bu andan itibaren BTC fiyatında önemli değişimler görüldü. Peki, şimdi ne olacak? Bitcoin’de son durum ne?

Trump Bitcoin Ay’a Uçacak Dedi…

Bitcoin Konferansı'nda konuşan Donald Trump, iş insanı kimliğini bir kez daha kanıtladı ve Bitcoin için stratejik rezerv kuracaklarını ifade etti. 5 Kasım'da yapılacak ABD Başkanlık seçimlerinin favori ismi Trump Bitcoin için oldukça güzel bir gelecek vaat etti. 78 yaşındaki Trump, ETF onayını geciktiren SEC Başkanını kovacağını, Bitcoin'in son 15 yıldır en değerli yatırım aracı olduğunu ve kendisi başkan seçilirse altından bile değerli bir yatırım olacağını, hatta Ay'a gideceğini belirtti. 

"ABD, dünyanın kripto başkenti ve Bitcoin'in de süper gücü olacak" açıklamasında bulunan Trump, kripto para piyasalarını ciddi şekilde etkiledi.

BTC fiyatı Trump'ın konuşması öncesi piyasaları dalgalandırdı. 69 bin 399 dolarlık BTC, Trump'ın sözlerinin ardından 66 bin 650 dolara geriledi. Sonrasında toparlandı ve 69 bin doların üstüne çıktı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Reyting Sonuçları 27 Temmuz 2024: Dünün Reyting Birincisi Kim Oldu?

Reyting Sonuçları 27 Temmuz 2024: Dünün Reyting Birincisi Kim Oldu?

Sponsorlu bağlantılar