08 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Ekonomi Ünlü Ekonomist O Yatırım Aracı İçin Uyardı: “Rekor Geliyor, Elinizi Çabuk Tutun!”

Ünlü Ekonomist O Yatırım Aracı İçin Uyardı: “Rekor Geliyor, Elinizi Çabuk Tutun!”

İsabetli tahminleriyle tanınan ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, o yatırım aracı konusunda vatandaşları "Rekor geliyor, elinizi çabuk tutun" sözleriyle uyardı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ünlü Ekonomist O Yatırım Aracı İçin Uyardı: “Rekor Geliyor, Elinizi Çabuk Tutun!”

İç ve dış piyasaları değerlendiren Yeşilada, Biden'ın adaylıktan çekilmesi, Harris ile Trump arasındaki rekabet ve diğer gelişmeleri hesaba katarak yeni bir yatırım analizi çıkardı. Önümüzdeki günlerde altın ve Bitcoin fiyatlarının artacağını belirten ünlü ekonomist, yatırımcılara çabuk davranmaları konusunda tavsiye verdi.

O Yatırım Aracı Rekora Koşacak

Altın alımı için ideal bir dönemde olduğumuzu, ilerleyen günlerde altın fiyatlarının artmaya başlayacağını belirten Yeşilada, "Bu altın birikimi yapanlar için iyi, altın borcu olanlar için kötü. Rekor seviyeler yakında." diyerek altındaki yükselişe dikkat çekti.

Trump'ın ABD seçimlerini kazanması halinde güvenli liman olan altın ve Bitcoin'e talebin artacağını söyleyen Yeşilada, dolar konusuna da değindi.

"Dolar endeksi artarsa, bu durum altın fiyatlarını da etkileyebilir" değerlendirmesinde bulunan Atilla Yeşilada, tüm bu olasılıkların öngörü ve tahmin olduğunu belirtti.

Not: Bu haberde hiçbir yatırım tavsiyesi verilmemiştir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Reyting Sonuçları 23 Temmuz 2024: Dünün Reyting Birincisi Kim Oldu?

Reyting Sonuçları 23 Temmuz 2024: Dünün Reyting Birincisi Kim Oldu?

Sponsorlu bağlantılar