Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Genel Beypazarı İsrail Malı mı, Sahibi Kimdir? Beypazarı Boykot Mu? Beypazarı Türk Malı mı? Tüm Soruların Cevapları

Beypazarı İsrail Malı mı, Sahibi Kimdir? Beypazarı Boykot Mu? Beypazarı Türk Malı mı? Tüm Soruların Cevapları

Beypazarı, Türkiye’nin önde gelen maden suyu markalarından biridir. Son dönemde, Beypazarı'nın sahibi ve İsrail ile bir bağlantısının olup olmadığı gibi sorular gündeme gelmiştir. İşte Beypazarı ile ilgili tüm soruların cevapları:

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beypazarı İsrail Malı mı, Sahibi Kimdir? Beypazarı Boykot Mu? Beypazarı Türk Malı mı? Tüm Soruların Cevapları

Beypazarı İsrail Malı mı?

Hayır, Beypazarı İsrail malı değildir. Beypazarı, 1957 yılında Türkiye’de kurulmuş bir Türk markasıdır. Şirket, Beypazarı Karakoca Doğal Maden Suyu İşl. Ltd. Şti. bünyesinde maden suyu üretmektedir ve İsrail ile ticari ya da yatırım bağlantısı yoktur. Beypazarı, tamamen Türk sermayesiyle faaliyet göstermektedir.

Beypazarı Sahibi Kimdir?

Beypazarı, Türk Karakoca ailesi tarafından yönetilen Beypazarı Karakoca Doğal Maden Suyu İşl. Ltd. Şti. bünyesinde yer almaktadır. Şirketin tüm hisseleri Türk sermayesine aittir ve uzun yıllardır maden suyu sektöründe faaliyet göstermektedir.

Beypazarı Boykot Mu?

Beypazarı’na yönelik organize bir boykot kampanyası bulunmamaktadır. İsrail ile ticari ya da yatırım ilişkisi olmayan bir marka olan Beypazarı’nın boykot edilmesi için bir sebep bulunmamaktadır. Sosyal medyada zaman zaman boykot çağrıları yapılabilir, ancak Beypazarı’nın İsrail ile bağlantısı yoktur.

Beypazarı Türk Malı mı?

Evet, Beypazarı %100 Türk malıdır. 1957 yılında Türkiye’de kurulmuş olan bu marka, maden suyu sektöründe faaliyet gösteren köklü bir Türk şirketidir. Beypazarı Karakoca Doğal Maden Suyu İşl. Ltd. Şti., üretimini Türkiye’de gerçekleştirmektedir ve geniş bir ihracat ağına sahiptir.

Beypazarı Hangi Ülkenin Markasıdır?

Beypazarı, Türkiye merkezli bir maden suyu markasıdır. Ankara Beypazarı'nda bulunan üretim tesislerinde doğal maden suyu üretmektedir ve hem Türkiye pazarında hem de 27 farklı ülkeye ihracat yapmaktadır. Türkiye dışında; Suudi Arabistan, Fransa, Almanya, Katar, Kuveyt, Avusturya gibi ülkelere ürünlerini ihraç etmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yayla İsrail Malı mı, Sahibi Kimdir? Yayla Boykot Mu? Yayla Türk Malı mı? Tüm Soruların Cevapları

Yayla İsrail Malı mı, Sahibi Kimdir? Yayla Boykot Mu? Yayla Türk Malı mı? Tüm Soruların Cevapları