Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Genel Doğtaş İsrail Malı mı, Sahibi Kimdir? Doğtaş Boykot Mu? Doğtaş Türk Malı mı? Tüm Soruların Cevapları

Doğtaş İsrail Malı mı, Sahibi Kimdir? Doğtaş Boykot Mu? Doğtaş Türk Malı mı? Tüm Soruların Cevapları

Doğtaş, Türkiye’nin önde gelen mobilya markalarından biridir ve son dönemde İsrail ile bir bağlantısı olup olmadığı ve boykot edilip edilmemesi gerektiği konuları merak edilmektedir. İşte Doğtaş hakkında tüm soruların cevapları!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Doğtaş İsrail Malı mı, Sahibi Kimdir? Doğtaş Boykot Mu? Doğtaş Türk Malı mı? Tüm Soruların Cevapları

Doğtaş İsrail Malı mı?

Hayır, Doğtaş İsrail malı değildir. Doğtaş, 1972 yılında Hacı Ali Doğan tarafından Türkiye’de kurulmuş bir Türk mobilya markasıdır. Doğanlar Mobilya Sanayi ve Tic. A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren Doğtaş, tamamen Türk sermayeli bir firmadır ve İsrail ile ticari bir bağlantısı yoktur.

Doğtaş Sahibi Kimdir?

Doğtaş, Doğanlar Yatırım Holding A.Ş. tarafından yönetilen bir şirkettir. Şirketin hissedarları arasında Doğan ailesi üyeleri yer almakta olup, büyük oranda Türk sermayesi ile yönetilmektedir. Doğtaş, aynı zamanda 2012 yılında Kelebek Mobilya’yı da bünyesine katarak faaliyet alanını genişletmiştir.

Doğtaş Boykot Mu?

Şu anda Doğtaş’a yönelik organize bir boykot kampanyası bulunmamaktadır. İsrail ile herhangi bir ticari ya da yatırım bağlantısı olmayan Doğtaş’ın boykot edilmesi için geçerli bir neden bulunmamaktadır. Doğtaş, Türk sermayeli bir mobilya markasıdır ve Türkiye’de üretim yapmaktadır.

Doğtaş Türk Malı mı?

Evet, Doğtaş Türk malıdır. 1972 yılında Türkiye’de kurulmuş olan bu marka, mobilya sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren yerli bir şirkettir. Ürünlerini Düzce ve Çanakkale’de bulunan fabrikalarında üretmekte ve 43 ülkeye ihracat yapmaktadır. Doğtaş, tamamen Türk sermayesiyle faaliyetlerini sürdüren bir markadır.

Doğtaş Hangi Ülkenin Markasıdır?

Doğtaş, %100 Türk markasıdır. Doğanlar Mobilya Sanayi ve Tic. A.Ş. bünyesinde faaliyet göstermekte olup, mobilya üretiminde Türkiye’nin en büyük firmalarından biridir. Kelebek Mobilya, Lova Yatak gibi markaları da bünyesinde barındırmaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fonex İsrail Malı mı, Sahibi Kimdir? Fonex Boykot Mu? Fonex Türk Malı mı? Tüm Soruların Cevapları

Fonex İsrail Malı mı, Sahibi Kimdir? Fonex Boykot Mu? Fonex Türk Malı mı? Tüm Soruların Cevapları