Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Genel Fonex İsrail Malı mı, Sahibi Kimdir? Fonex Boykot Mu? Fonex Türk Malı mı? Tüm Soruların Cevapları

Fonex İsrail Malı mı, Sahibi Kimdir? Fonex Boykot Mu? Fonex Türk Malı mı? Tüm Soruların Cevapları

Fonex, Türkiye’nin tanınmış kişisel bakım ve saç bakımı markalarından biridir. Son dönemde, Fonex'in sahibi, İsrail ile bir bağlantısının olup olmadığı ve boykot edilip edilmemesi gerektiği gibi sorular gündeme gelmiştir. İşte Fonex ile ilgili tüm soruların cevapları:

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fonex İsrail Malı mı, Sahibi Kimdir? Fonex Boykot Mu? Fonex Türk Malı mı? Tüm Soruların Cevapları

Fonex İsrail Malı mı?

Hayır, Fonex İsrail malı değildir. Fonex, 1995 yılında Türkiye’de kurulmuş Türk sermayeli bir markadır. Fonex, Foneks Kozmetik Sağlık ve Eğitim Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti. bünyesinde faaliyet göstermektedir ve İsrail ile herhangi bir ticari ya da yatırım bağlantısı yoktur.

Fonex Sahibi Kimdir?

Fonex, Foneks Kozmetik Sağlık ve Eğitim Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından kurulmuştur. Şirketin tamamı Türk sermayesine aittir ve merkez ofisi İstanbul’da bulunmaktadır. Şirket, saç bakımı, saç şekillendirme ürünleri ve kuaför ekipmanları üretmektedir.

Fonex Boykot Mu?

Şu anda Fonex’e yönelik organize bir boykot kampanyası bulunmamaktadır. Fonex, İsrail ile bağlantısı olmayan bir Türk markasıdır. Sosyal medyada zaman zaman boykot çağrıları yapılabilse de, Fonex’in İsrail ile ticari veya yatırım ilişkisi olmadığı için boykot edilmesi gereken bir durum söz konusu değildir.

Fonex Türk Malı mı?

Evet, Fonex %100 Türk malıdır. 1995 yılında kurulmuş olan Foneks Kozmetik, tamamen Türk sermayesiyle faaliyet gösteren bir firmadır. Kişisel bakım ve saç bakım ürünleriyle bilinen Fonex, ürünlerini Türkiye’de üretmekte ve dünya çapında 65’ten fazla ülkeye ihraç etmektedir.

Fonex Hangi Ülkenin Markasıdır?

Fonex, Türkiye merkezli bir markadır. İstanbul’da faaliyet gösteren firma, saç bakımı ve kişisel bakım ürünleri üretmekte olup, Türkiye’nin yanı sıra 65 farklı ülkeye ihracat yapmaktadır. Ürünleri yerli üretim olup, tamamı Türk sermayesiyle üretilmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beypazarı İsrail Malı mı, Sahibi Kimdir? Beypazarı Boykot Mu? Beypazarı Türk Malı mı? Tüm Soruların Cevapları

Beypazarı İsrail Malı mı, Sahibi Kimdir? Beypazarı Boykot Mu? Beypazarı Türk Malı mı? Tüm Soruların Cevapları