Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Genel Namet İsrail Malı mı, Sahibi Kimdir? Boykot Mu? Namet Türk Malı mı? Tüm Soruların Cevapları

Namet İsrail Malı mı, Sahibi Kimdir? Boykot Mu? Namet Türk Malı mı? Tüm Soruların Cevapları

Namet, Türkiye’nin önde gelen et ürünleri markalarından biridir ve geniş bir ürün yelpazesiyle tanınmaktadır. Son dönemde, Namet’in sahibi, İsrail ile bağlantısı olup olmadığı ve boykot edilip edilmemesi gerektiği gibi sorular merak edilmektedir. İşte Namet ile ilgili tüm soruların cevapları!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Namet İsrail Malı mı, Sahibi Kimdir? Boykot Mu? Namet Türk Malı mı? Tüm Soruların Cevapları

Namet İsrail Malı mı?

Hayır, Namet İsrail malı değildir. Namet Gıda, 1998 yılında Türkiye merkezli olarak kurulmuş bir markadır. Et ürünleri, sucuk, pastırma, salam ve sosis gibi işlenmiş et ürünleri üretmektedir. Namet’in sahibi, Bahreyn merkezli Investcorp Holdings B.S.C. ve Türk Kayar Ailesi ile Özcan Albak’tır. Şirketin %100 İsrail sermayesi ile herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır.

Namet Sahibi Kimdir?

Namet Gıda, 1998 yılında Türkiye’de kurulmuştur. 2013 yılında, Bahreyn merkezli Investcorp Holdings B.S.C. şirketi, Namet’in ortak kontrolünü devralmıştır. Şirketin diğer hisseleri ise Kayar Ailesi ve Özcan Albak'a aittir. Yani, Namet'in sahipleri arasında Türk ve Bahreynli sermayedarlar bulunmaktadır.

Namet Boykot Mu?

Şu anda Namet’e yönelik organize edilmiş herhangi bir boykot kampanyası bulunmamaktadır. Namet, İsrail ile bir bağlantısı olmayan bir markadır ve Türkiye'de üretim yapmaktadır. Sosyal medyada zaman zaman boykot çağrıları yapılsa da, Namet’in İsrail ile ticari bir ilişkisi olmadığı için boykot edilmesi gereken bir durum söz konusu değildir.

Namet Türk Malı mı?

Evet, Namet büyük oranda Türk malıdır. 1998 yılında Türkiye’de kurulan şirket, bugün Bahreyn merkezli bir yatırımcı grup ve Türk aileleri tarafından ortak şekilde yönetilmektedir. Namet’in üretim tesisleri Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde bulunmakta olup, Kocaeli, İstanbul, Şanlıurfa gibi şehirlerde faaliyet göstermektedir.

Namet Hangi Ülkenin Markasıdır?

Namet, Türkiye merkezli bir markadır. Üretim tesisleri ve çiftlikleri Türkiye'de bulunmaktadır ve işlenmiş et ürünlerini burada üretmektedir. Bahreyn merkezli bir yatırım grubu tarafından ortaklaşa kontrol edilmekle birlikte, Namet’in Türk kökenli bir marka olduğu söylenebilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eti Boykot Mu? Eti Hangi Ülkenin Ürünü? Eti İsrail’in Ürünü Mü? İsrail Malı Mı?Tüm Soruların Cevapları

Eti Boykot Mu? Eti Hangi Ülkenin Ürünü? Eti İsrail’in Ürünü Mü? İsrail Malı Mı?Tüm Soruların Cevapları