Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Genel Özsüt İsrail Malı mı, Sahibi Kimdir? Özsut Boykot Mu? Özsut Türk Malı mı? Tüm Soruların Cevapları

Özsüt İsrail Malı mı, Sahibi Kimdir? Özsut Boykot Mu? Özsut Türk Malı mı? Tüm Soruların Cevapları

Özsüt, Türkiye’nin önde gelen tatlı ve sütlü tatlı markalarından biridir. Son dönemde, Özsüt’ün sahibi, İsrail ile bir bağlantısının olup olmadığı ve boykot edilip edilmemesi gerektiği soruları gündeme gelmiştir. Peki, Özsüt kimin, İsrail malı mı ve boykot edilmesi gereken bir marka mı? İşte tüm soruların cevapları!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Özsüt İsrail Malı mı, Sahibi Kimdir? Özsut Boykot Mu? Özsut Türk Malı mı? Tüm Soruların Cevapları

Özsüt İsrail Malı mı?

Hayır, Özsüt İsrail malı değildir. Özsüt, 1938 yılında Urlulu Ailesi tarafından İzmir’de kurulmuş tamamen Türk kökenli bir markadır. Özsüt, STP Gıda San. ve Tic. A.Ş. bünyesinde tatlı, dondurma ve pastacılık ürünleri üretmektedir. İsrail ile herhangi bir ticari bağlantısı bulunmamaktadır ve Türk sermayesine dayanmaktadır.

Özsüt Sahibi Kimdir?

Özsüt, Urlulu Ailesi tarafından kurulmuş ve günümüzde STP Gıda San. ve Tic. A.Ş. bünyesinde faaliyet göstermektedir. Şirket, İzmir merkezli olup, Türkiye genelinde ve yurt dışında bayileri bulunan bir markadır. Özsüt’ün üretim tesisi İzmir’de yer almakta olup, Türk sermayeli bir şirket olarak faaliyet göstermektedir.

Özsüt Boykot Mu?

Özsüt’e yönelik organize edilmiş bir boykot kampanyası bulunmamaktadır. İsrail ile doğrudan bir bağlantısı olmayan Özsüt, yerli bir marka olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Zaman zaman sosyal medyada markalara yönelik boykot çağrıları yapılabilir, ancak Özsüt'ün İsrail ile bir ilişkisi bulunmadığı için boykot edilmesi gereken bir durum yoktur.

Özsüt Türk Malı mı?

Evet, Özsüt %100 Türk malıdır. 1938 yılında İzmir’de kurulan bu marka, tamamen Türk sermayeli olup, sütlü tatlılar, kazandibi, muhallebi, dondurma gibi ürünler üretmektedir. İzmir merkezli firma, 180’den fazla şubesiyle Türkiye ve Azerbaycan’da hizmet vermektedir.

Özsüt Hangi Ülkenin Markasıdır?

Özsüt, %100 Türk markasıdır. 1938 yılında Urlulu Ailesi tarafından İzmir’de kurulmuş ve o tarihten bu yana Türkiye’nin en önemli tatlı ve pastacılık markalarından biri olmuştur. Şirketin ürünleri Türkiye’de üretilmekte ve Türkiye’nin yanı sıra Azerbaycan gibi uluslararası pazarlara da ihraç edilmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Namet İsrail Malı mı, Sahibi Kimdir? Boykot Mu? Namet Türk Malı mı? Tüm Soruların Cevapları

Namet İsrail Malı mı, Sahibi Kimdir? Boykot Mu? Namet Türk Malı mı? Tüm Soruların Cevapları