16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem 1 Kişinin Öldüğü Metrobüs Kazasında Son Durum: Şoför ve Denetim Amirleri Gözaltında

1 Kişinin Öldüğü Metrobüs Kazasında Son Durum: Şoför ve Denetim Amirleri Gözaltında

İstanbul Küçükçekmece'deki Sefaköy mevkiinde sabah saatlerinde iki metrobüs çarpıştı. 1 kişi hayatını kaybetti, onlarca yaralının tedavisi sürüyor. Kazayla ilgili gözaltılar var.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
1 Kişinin Öldüğü Metrobüs Kazasında Son Durum: Şoför ve Denetim Amirleri Gözaltında

Sefaköy'de sabah saatlerinde Beyaz Yol çalışmasının olduğu noktada karşı yönden gelen metrobüse çarpan bir diğer metrobüs, büyük bir faciaya yol açtı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, yaralı sayısı 53'e yükseldi. Kazayla ilgili savcılık sorgusu gerçekleşti. Savcılıktan yapılan açıklamaya göre, hatalı bulunan metrobüs şoförü gözaltına alındı. Olayla ilgili ön rapor hazırlandı ve kazaya beyaz yol çalışmasının sebep olduğu ifade edildi.

Metrobüs Kazasında Yeni Gözaltılar Var

İstanbul Küçükçekmece ilçesi Sefaköy mevkiinde meydana gelen metrobüs kazasında ölen kişinin 22 yaşındaki Ferhat Uçar olduğu öğrenildi. Öte yandan, beyaz yol çalışmasının şoförü yanılttığı ve kazaya sebebiyet verdiği tespit edildi.

 

Gelen son dakika haberine göre, kazayla ilgisi olduğu soruşturmada tespit edilen 2 şoför ve 2 denetim amiri gözaltına alındı. Böylece gözaltı sayısı 4'e yükseldi.

Kazada metrobüs yolunda bulunan çalışma aracına çarpmamak için metrobüs şoförünün direksiyonu kırdığı görülüyor. O anlara ait görüntülerde yolcuların metrobüs ile birlikte savrulduğu ve çarpmanın etkisiyle vatandaşların yaralandığı görülüyor.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
X (Twitter) Platformu Yasaklanıyor, Girişler Durduruluyor! İşte Detaylar

X (Twitter) Platformu Yasaklanıyor, Girişler Durduruluyor! İşte Detaylar

Sponsorlu bağlantılar