19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem Ayşenur Ezgi Eygi'nin Otopsi Raporu Tamamlandı! Keskin Nişancı Detayı

Ayşenur Ezgi Eygi'nin Otopsi Raporu Tamamlandı! Keskin Nişancı Detayı

Batı Şeria’da İsrail askerlerinin kurşunlarına hedef olarak Şehit düşen Ayşenur Ezgi Eygi'nin otopsi raporu tamamlandı! Keskin nişancı detayı ortaya çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ayşenur Ezgi Eygi'nin Otopsi Raporu Tamamlandı! Keskin Nişancı Detayı

Ayşenur Ezgi Eygi, işgal altındaki Batı Şeria'da Filistin yanlısı barışçıl gösteriler sırasında İsrail askerlerinin saldırısı sonucu hayatını kaybetmişti. Askeri tören ve cenaze namazının ardından memleketi Didim'de toprağa verilen Eygi'nin otopsi raporu tamamlandı. İzmir Adli Tıp Kurumu'nda hazırlanan otopsi raporunda, Ayşenur'un "uzak mesafeden yapılan atışla" hedef alındığı ortaya çıktı.

Ayşenur Ezgi Eygi'nin Otopsi Raporu

Eygi'nin uzak mesafeden yapılan atışla hedef alındığı, kanda toksik bir maddeye rastlanmadığı, Eygi'nin bedeninde ikinci bir şahsa ait DNA izine rastlanmadığı bildirildi. 

Keskin nişancı tarafından hedef alınan Ayşenur Ezgi Eygi'nin, 'öldürücü etkisi olan tek mermiyle' hayatını kaybettiği, bedeninde tek mermi çıkışı yarası olduğu, merminin beyin kanaması ve beyin harabiyatı yarattığı belirtildi.

Mermi çekirdeği giriş yarasının cilt ve cilt altı bulgularına göre atışın uzak mesafeden yapıldığı, böyle bir atışın ‘keskin nişancı’ tarafından yapılabileceği ek olarak belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kenan Yıldız Şampiyonlar Ligi'ne Damga Vurdu: "Juventus'un Sihirbazı"

Kenan Yıldız Şampiyonlar Ligi'ne Damga Vurdu: "Juventus'un Sihirbazı"

Sponsorlu bağlantılar