06 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem Çeşme Konserine Çıkmayan Yunan Şarkıcı Despina Vandi'nin Atatürk'e 'Kasap' Dediği Ortaya Çıktı!

Çeşme Konserine Çıkmayan Yunan Şarkıcı Despina Vandi'nin Atatürk'e 'Kasap' Dediği Ortaya Çıktı!

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli’nin davetiyle Çeşme’de konsere çağrılmıştı. Atatürk posteri önünde şarkı söylemeyeceğini ifade ederek konsere çıkmayan Yunan Şarkıcı Despina Vandi’nin memleketine döndükten sonra Atatürk’e ‘Kasap’ dediği ortaya çıktı!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çeşme Konserine Çıkmayan Yunan Şarkıcı Despina Vandi'nin Atatürk'e 'Kasap' Dediği Ortaya Çıktı!

İzmir Çeşme'de TEV organizasyonunda sahne alması için davet edilen Yunan şarkıcı Despina Vandi, Atatürk posteri ve Türk Bayrağının önünde şarkı söylemeyeceğini dile getirmiş ve konseri iptal etmişti. Olay üzerine sosyal medyadan Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli hedef gösterilmiş ve Yunan şarkıcı seçiminden ötürü eleştirilmişti.

Atatürk'e 'Kasap' Dediği Ortaya Çıktı

Despina Vandi'nin konseri iptal etme nedeninin sahnede Yunan bayrağının olmamasından kaynaklandığı iddia edilmişti. Ünlü şarkıcı vatanına döner dönmez Yunan basınına konuştu.

Vandi'nin hem Yunan bayrağının asılmasını hem de Atatürk'ün posterinin sahneden indirilmesini istediği öğrenildi. "Türkiye'de bağımsızlık ve demokrasimizin sembolu Mustafa Kemal Atatürk'tür" diyen organizatörlere Vandi'nin yanıtının "Benim için bunun kasabın resminin önünde şarkı söylemekten farkı yok" şeklinde olduğu ortaya çıktı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir’in Menemen İlçesinde Trenle Araç Çarpıştı: 3 Ölü!

İzmir’in Menemen İlçesinde Trenle Araç Çarpıştı: 3 Ölü!

Sponsorlu bağlantılar