06 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem Cezaevinde Saldırıya Uğrayan Timur Cihantimur İçin Acil Tahliye Talebi!

Cezaevinde Saldırıya Uğrayan Timur Cihantimur İçin Acil Tahliye Talebi!

ABD'de kaldığı tutukevinde mahkumlarca darp edilerek karantinaya alınan Timur Cihantimur için avukatından acil tahliye talebi geldi!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cezaevinde Saldırıya Uğrayan Timur Cihantimur İçin Acil Tahliye Talebi!

İstanbul'da lüks aracıyla çarparak öldürdüğü Oğuz Murat Aci'yi öylece bırakıp annesi Eylem Tok ile ABD'ye kaçan ABD vatandaşı 17 yaşındaki Timur Cihantimur, aylar sonra yakalanarak tutuklandı. Boston'daki bir tutukevine gönderilen Cihantimur'un dün kaldığı hapishanede mahkumlarca darp edildiği öğrenildi. Yalnızca 1 haftadır cezaevinde yatan katil Cihantimur için avukatından acil tahliye talebi geldi.

Timur Cihantimur için Ev Hapsi Talebi

Newark Çocuk Koruyucu Gözetim Birimi'nde 3 mahkum tarafından darp edilen, yüzü gözü morarıp şişen, dişleri kırılan Timur Cihantimur için ailesi ve avukatları vakit kaybetmeden harekete geçti.

Timur Cihantimur'un avukatı, müvekkilinin ciddi bir saldırıya uğradığını ve ev hapsine çıkarılmasını talep eden 10 sayfalık dilekçeyle mahkemeye başvurdu.

Cihantimur'un hastanede boş yatak olmaması sebebiyle tutukevinde karantinaya alınması avukatını harekete geçirdi. 17 yaşındaki tutuklunun önceden sabıkasının olmadığı ve kaldığı yerinde güvenli olmadığı gerekçesiyle, ABD’de bulunan teyzesi ve amcasının yanında gözetim altında tutulması talebinde bulunuldu.

Cihantimur'un ev hapsi alması yönünde daha önce de mahkemeye başvurulmuş ancak karar hakim tarafından reddedilmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yunan Basınında Kıbrıs Harekatı Başlıkları: Türkler Bu Sefer Sınırı Aştı!

Yunan Basınında Kıbrıs Harekatı Başlıkları: Türkler Bu Sefer Sınırı Aştı!

Sponsorlu bağlantılar