19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Ayşenur' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Ayşenur' Açıklaması

İsrail güçleri tarafından katledilen Ayşenur Ezgi Eygi dün memleketi Didim'de toprağa verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Ayşenur' açıklaması geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Ayşenur' Açıklaması

İsrail'in işgali altındaki Batı Şeria'da Gazze ve Filistin yanlısı protestolara katılan 26 yaşındaki ABD ve Türk vatandaşı aktivist Ayşenur Ezgi Eygi, İsrail güçleri tarafından başından vurularak katledilmişti. Tüm dünya, İsrail’in Gazze katliamını ve Türk aktivist Eygi’nin feci şekilde katledilmesini konuşuyor. 

Dün memleketi Didim’de toprağa verilen Eygi hakkında pek çok siyasi isimden açıklama geldi. Bu isimlerin başında Cumhurbaşkanı Erdoğan da vardı. Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Denis Becirovic ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, basın toplantısında Ayşenur hakkında şu açıklamalarda bulundu.

Hesabını Soracağız

İşte, Erdoğan’ın o açıklamaları: “Srebrenitsa soykırımının failleri uluslararası mahkemelerde nasıl hüküm giydilerse Gazze'de yaşananların failleri de hesap verecektir.

41 bini aşkın Gazzeli kardeşimizle birlikte İsrail tarafından öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi evladımızın da hesabını adalet önünde mutlaka soracağız.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Salim Güran İfadesini Değiştirdi: Telefon Kayıtlarını Neden Sildiğini Açıkladı!

Salim Güran İfadesini Değiştirdi: Telefon Kayıtlarını Neden Sildiğini Açıkladı!

Sponsorlu bağlantılar