08 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Emekli Maaşı Açıklaması: "Gündeme Alacağız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Emekli Maaşı Açıklaması: "Gündeme Alacağız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefetin ve emeklinin yetersiz bulduğu 12 bin 500 liralık en düşük emekli maaşı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Emekli Maaşı Açıklaması: "Gündeme Alacağız"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel başta olmak üzere muhalefetin ve emeklilerin yetersiz bulduğu maaş zamları hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bir son dakika açıklaması geldi. 'Emekli maaşı asgari ücret seviyesine çekilsin' talebine karşılık Erdoğan'ın yanıtı net oldu. İşte, o açıklama!

"Gündeme Alacağız"

AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, geçtiğimiz günlerde emekli maaşlarının 12 bin 500 liraya yükseltilmesini içeren kanun teklifinin Meclis’e sunulduğunu duyurmuştu.

Erdoğan, KKTC dönüşü basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Emekli maaşları için sonraki yasama dönemini işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Meclis açıldığında bu konuyu gündeme getireceğiz" dedi.

Muhalefetin tepkisine karşılık olarak ise, "Muhalefet düşünmeden, konuşmadan 'En düşük emekli maaşı asgari ücretle aynı olsun diyor. Bunların sırtında küfe yok. Biz ölçüp biçiyoruz. Bu iş ekonomik dengeleri nasıl bozmaz diye bakıyoruz. Yeni yasama döneminde buna göre inşallah bu konuyu gündeme alacağız. Grup başkanımız ne açıkladıysa gündemimizde o konular var. Gerisi söylenti." dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Araplardan Şaşırtan Türkiye İstatistiği: En Az Deodorant Kullanan Ülke Olduk!

Araplardan Şaşırtan Türkiye İstatistiği: En Az Deodorant Kullanan Ülke Olduk!

Sponsorlu bağlantılar