Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Gündem Doktor Fırat Sarı Kimdir? Hemşire Mehtap Sayar Kimdir? Bebek Katilleri İnfial Yarattı!

Doktor Fırat Sarı Kimdir? Hemşire Mehtap Sayar Kimdir? Bebek Katilleri İnfial Yarattı!

Yenidoğan Çetesi hakkında iddianame hazırlandı. Peki, bebek katilleri kimdir? Doktor Fırat Sarı kimdir? Hemşire Mehtap Sayar kimdir?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Doktor Fırat Sarı Kimdir? Hemşire Mehtap Sayar Kimdir? Bebek Katilleri İnfial Yarattı!

Yenidoğan Çetesi hakkında iddianame hazırlandı. Peki, bebek katilleri kimdir? Doktor Fırat Sarı kimdir? Hemşire Mehtap Sayar kimdir?

Suç çeteleri bitmiyor. Bu kez hedeflerinde yeni doğan bebekler var. Yeni doğan bebeklerin ölümüne yol açan ve ölme ihtimali yüksek yeni doğanları ailelerinden para koparmak için 'zorla' yaşatan, her durumda bebek katilleri olarak anılan örgütün lideri Doktor Fırat Sarı idi. Çetenin baş elemanı Sarı'nın en büyük yardımcısı ise Hemşire Mehtap Sayar idi. Peki, Fırat Sarı kimdir? Mehtap Sayar kimdir? Kim bu bebek katilleri?

Bebek Katilleri İnfial Yarattı!

İstanbul’da özel bir hastanede yeni doğan bebekleri yoğun bakıma alarak, bebekleri anlaşmalı hastanelere sevk ederek onların hayatlarıyla oynayan, 12 bebeğin ölümüne sebep olan çete hakkında kan donduran gerçekler ortaya çıktı.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede adı geçen Doktor Fırat Sarı’nın çetenin lideri olduğu öne çıkıyor. Örgüt yöneticisi ise İlker Gönen.

Doktor Fırat Sarı Kimdir?

Doktor Fırat Sarı’nın Esenyurt Reyap Hastanesi’nde çocuk doktoru olduğu ve Medisense Sağlık Hizmetleri şirketinin de sahibi olduğu ortaya çıktı. İlker Gönen’in ise Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalıştığı ortaya çıktı.

Hemşire Mehtap Sayar Kimdir?

Esenyurt Reyap Hastanesi adlı özel bir hastanede hemşire olarak görev yapan Mehtap Sayar adlı örgüt üyesinin de Hasan Basri G. ile yaptığı konuşmalar ortaya çıktı. Yeni doğan çetesi üyesi hemşire Mehtap Sayar'ın telefon görüşmesinde ortaya çıkan "Mehtap çocuğu öldür elli satürasyonlu çocuk mu olur? Ya a... öldüreceğim de öldürsem de bir dert biliyorsun yani" mesajları tüyler ürpertti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mahkum’un Büge’si Melike İpek Yalova kaç yaşında, kimin kızı, nasıl ünlü oldu?  Kaynak:Mahkum'un Büge'si Melike İpek Yalova kaç yaşında, kimin kızı, nasıl ünlü oldu?

Mahkum’un Büge’si Melike İpek Yalova kaç yaşında, kimin kızı, nasıl ünlü oldu? Kaynak:Mahkum'un Büge'si Melike İpek Yalova kaç yaşında, kimin kızı, nasıl ünlü oldu?