16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem Erdal Beşikçioğlu Çocuğu Isıran Köpeğin Salınacağını Duyurdu! Tepkiler Çığ Gibi Büyüdü

Erdal Beşikçioğlu Çocuğu Isıran Köpeğin Salınacağını Duyurdu! Tepkiler Çığ Gibi Büyüdü

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, 'sokak köpeği' açıklamasıyla tepki topladı. Etimesgut'ta bir çocuğu ısıran sokak köpeğinin salınacağını duyurdu...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erdal Beşikçioğlu Çocuğu Isıran Köpeğin Salınacağını Duyurdu! Tepkiler Çığ Gibi Büyüdü

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bir sokak köpeği, Y.K. isimli çocuğa saldırdı. Daha önce de sokak köpekleriyle ilgili açıklama yapan ve can dostları belediyede görevlendireceğini açıklayan Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, idaresindeki bölgede yaşanan son olayı değerlendirdi.

Ünlü oyuncu ve belediye başkanı Beşikçioğlu, sosyal medya hesabından çocuğı ısıran sokak köpeğiyle ilgili bir duyuru yaptı. Beşikçioğlu'nun paylaşımı sosyal medyada tepki topladı.

10 Günlük Gözetimin Ardından Salınacak

Başkan, saldırgan köpeğin Sincan Belediyesi'ne kayıtlı bir sokak hayvanı olduğunu ve yeşil küpeli olduğunu belirtti. Hem ısırılan çocuğun aşısının yapıldığını ve tedavisinin takip edildiğini hem de sokak köpeğinin Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait Geçici Hayvan Bakım Evi'nde kontrollerden geçtiğini bildiren Beşikçioğlu, saldırgan köpeğin 10 günlük gözetimin ardından bulunduğu yere salınacağını açıkladı.

Erdal Beşikçioğlu’nun bu kararı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi. İşte, Beşikçioğlu’nun X’te yaptığı o duyuru…

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Acun Ilıcalı'dan Flaş 'Daum' Açıklaması: Bir Şampiyonluğu Elinden Alındı

Acun Ilıcalı'dan Flaş 'Daum' Açıklaması: Bir Şampiyonluğu Elinden Alındı

Sponsorlu bağlantılar