16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem Erdoğan’dan Deprem Tehdidine Karşı Türkiye’yi Güçlendirme Sözü

Erdoğan’dan Deprem Tehdidine Karşı Türkiye’yi Güçlendirme Sözü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'yi deprem tehdidine karşı güçlendirme sözü verdi. İşte, Erdoğan’ın Marmara depremi yıldönümünde yaptığı dikkat çeken o açıklamalar!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erdoğan’dan Deprem Tehdidine Karşı Türkiye’yi Güçlendirme Sözü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin depreme dayanıklılığını artırma sözü verdi.

Türkiye Deprem Tehdidine Karşı Güçlendirilecek

Erdoğan, 17 Ağustos'ta Marmara bölgesinde meydana gelen 1999 depreminin yıldönümünü anmak için paylaştığı mesajında, "Türkiye'nin deprem tehdidi altında bir ülke olduğunu asla unutmadık" diye konuştu.

Türkiye’de deprem riskine karşı güvenliği artırmayı amaçlayan devam eden kentsel dönüşüm girişimlerine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Uyguladığımız projelerle yaklaşık 20 milyon vatandaşımıza güvenli evler sağladık" dedi. "Tüm şehirlerimizi her türlü afete daha hazırlıklı hale getirene kadar çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı ayrıca, geçen yıl 11 ili vuran yıkıcı depremlerin ardından güney Türkiye'de devam eden yeniden yapılanma çalışmalarına da değindi.

Erdoğan, cümlelerini, "Deprem bölgemizi eskisinden daha sağlam ve görkemli hale getirmek için tüm kaynaklarımızla gayretle çalışıyoruz" dedi. "Sürekli olarak yeni projeler geliştiriyor ve riskli yapılarda yaşayan vatandaşlarımızı binalarını yenilemeye teşvik ediyoruz" şeklinde bitirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP, Milletvekilleri Ve Belediye Başkanları İçin Dönem Sınırlaması Getiriyor

CHP, Milletvekilleri Ve Belediye Başkanları İçin Dönem Sınırlaması Getiriyor

Sponsorlu bağlantılar