HABER.COM
Haber.com Gündem Fatih Altaylı’dan FETÖ ve AK Parti Hakkında Olay Sözler! “El Birliğiyle Köküne Kibrit Suyu…”

Fatih Altaylı’dan FETÖ ve AK Parti Hakkında Olay Sözler! “El Birliğiyle Köküne Kibrit Suyu…”

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in ölümünün ardından gazeteci Fatih Altaylı’dan flaş açıklamalar geldi. İktidara yüklenen Altaylı’nın “Türkiye Cumhuriyeti’nin köküne kibrit suyu sıkmaya devam ederler…” sözleri gündem oldu. İşte, o açıklamalar…

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fatih Altaylı’dan FETÖ ve AK Parti Hakkında Olay Sözler! “El Birliğiyle Köküne Kibrit Suyu…”

Her yazısı ve açıklamasıyla gündem yaratan Gazeteci Fatih Altaylı, bugün öldüğü öğrenilen FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’le ilgili kaleme aldığı yazısında flaş açıklamalarda bulundu.

Altaylı, FETÖ üyelerinin bundan sonra üçe ayrılacağını tahmin ettiğini söyleyerek söze başladı. Bir kısım FETÖ'cünün ise AK Parti'ye yanaşacağını dile getiren Fatih Altaylı, iktidara göndermeler yaparak yeni bir tartışmanın ateşini körükledi.

"Türkiye Cumhuriyeti'nin..."

Fatih Altaylı, bugünkü yazısında FETÖ üyelerinin bir kısmının Gülen'in mirasının peşine düşeceğini, bir kısmının tekrar AK Parti'ye yamanacağını, bir kısmının ise birbirlerini deşifre ederek yok olacağını öne sürdü.

AK Parti'nin FETÖ'cülerle işbirliği yaptığına dair iddiaları bulunan Altaylı'nın son sözleri ise epey dikkat çekici:

"AKP’ye yamanmayı başaramayanlar muhalefet partilerine yönelirler. Sonra kamuda önemli pozisyonları ele geçiren cemaatlerle yeni kavgalar başlar. Giderek zayıflayan FETÖ’cüler arasında kimin öne çıkacağına ve kimin güç kazanacağına iktidar karar verir. Türkiye Cumhuriyeti’nin köküne kibrit suyu sıkmaya el birliği ile devam ederler."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Arda Güler’in Real Madrid Macerası Sona mı Eriyor? Ancelotti’den Kesin Karar

Arda Güler’in Real Madrid Macerası Sona mı Eriyor? Ancelotti’den Kesin Karar