21 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem Hava Durumu 8 Eylül 2024 Pazar: Bugün Hava Nasıl Olacak?

Hava Durumu 8 Eylül 2024 Pazar: Bugün Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre bugün yağış beklenen iller belli oldu. İşte, hava durumu 8 Eylül 2024 Pazar!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hava Durumu 8 Eylül 2024 Pazar: Bugün Hava Nasıl Olacak?

Marmara, Batı, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Akdeniz ile Sivas'ta bugün yerel kuvvetli yağış bekleniyor. Meteoroloji vatandaşları önceden bilgilendirip, her türlü aksiliğe karşı tedbirli ve dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu. Peki, bugün hava nasıl olacak? Hava durumu tahminleri nasıl? Sağanak yağış, kuvvetli rüzgar, ani sel, su baskını gibi hava ve afet olayları bugün hangi bölge ve illerde etkili olacak? İşte, hava durumu 8 Eylül 2024 Pazar!

Hava Durumu 8 Eylül 2024 Pazar

Bugün hava sıcaklıkları yurdun tamamında mevsim normalleri civarında seyredecek. Rüzgar; Akdeniz kıyıları ile yurdun doğu kesimlerinde, İstanbul, Kırklareli ve Karadeniz kıyılarında 30 ila 50 km/sa hızında esecek.

Hava Durumu 8 Eylül 2024 Pazar

Kuvvetli yağış uyarısı verilen bölgeler:

Batı Karadeniz (Bolu hariç), Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz’in Toroslar Mevkii, İstanbul’un kuzey kıyıları, Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile Sivas’ın doğu ilçelerinde yerel kuvvetli yağışlar bekleniyor.

8 Eylül hava durumu genel tablo:

Yurdun kuzey ve iç kesimleri parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın kuzey ve doğusu, Ege'nin kuzeydoğusu, İç Anadolu'nun güney ve kuzeydoğusu, Göller Yöresi, Doğu Akdeniz, Karadeniz ve Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısında sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Narin Güran 19 Gündür Aranıyor: Arkadaşının Sözleri Ortaya Çıktı!

Narin Güran 19 Gündür Aranıyor: Arkadaşının Sözleri Ortaya Çıktı!

Sponsorlu bağlantılar