27 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem İzmir Konak'ta Otomobil Alt Geçide Düştü: 3 Ölü, 2 Yaralı

İzmir Konak'ta Otomobil Alt Geçide Düştü: 3 Ölü, 2 Yaralı

İzmir Konak'ta korkunç kaza! Otomobil, 6 metreden alt geçide düştü. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İzmir Konak'ta Otomobil Alt Geçide Düştü: 3 Ölü, 2 Yaralı

İzmir'in Konak ilçesinde trafik kazası! Eşrefpaşa’dan İkiçeşmelik yönüne gitmekte olan 35 CBA 796 plakalı otomobil, 6 metre yükseklikten alt geçide düştü. Otomobil sürücüsünün kimliği tespit edilirken, aracın kontrolden çıkma nedeni de henüz belirlenemedi.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar polise ve 112 Acil Çağrı Merkezi'nde ihbarda bulundu. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, ters dönen otomobilde bulunan 72 yaşındaki Sadiye Bulut, 48 yaşındaki Samire Kaya ve 48 yaşındaki Gülistan Fidan'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Otomobilden yaralı olarak çıkarılan 35 yaşındaki Fatma Öner, ambulansla İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Hayatını kaybedenlerin yakınları polisler tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Kaza sebebiyle bölge bir süreliğine trafiğe kapatıldı. 

İzmir Konak'ta yaşanan ölümlü kazada hayatını kaybeden ve aracın arka koltuğunda oturan üç kadının emniyet kemerlerinin takılı olmadığı öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
UEFA Avrupa Ligi | Galatasaray - PAOK: Kadrolar, Önemli İstatistikler ve Tahminler

UEFA Avrupa Ligi | Galatasaray - PAOK: Kadrolar, Önemli İstatistikler ve Tahminler

Sponsorlu bağlantılar