HABER.COM
Haber.com Gündem İzmir'de Çok Katlı Binada Korkutan Yangın! Spor Salonundakiler Tahliye Edildi

İzmir'de Çok Katlı Binada Korkutan Yangın! Spor Salonundakiler Tahliye Edildi

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, Adalet Mahallesi'nde bulunan bir sitenin A bloğundaki çok katlı binada çıkan yangın, büyük paniğe sebep oldu. 6. kattaki spor salonunda henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangının hızla büyümesi nedeniyle bina sakinleri ve spor salonundakiler hızla tahliye edildi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İzmir'de Çok Katlı Binada Korkutan Yangın! Spor Salonundakiler Tahliye Edildi

Yangının Sebebi Araştırılıyor

İtfaiye ekipleri, yangının çevre katlara sıçramasını önleyerek yangını kısa sürede söndürdü ve ardından soğutma çalışmalarına başladı. Binada maddi hasara neden olan yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi ve ekipler tarafından detaylı bir inceleme başlatıldı.

Tahliye ve Güvenlik Önlemleri

Yangın sırasında tahliye edilen vatandaşların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, herhangi bir yaralanma veya zehirlenme ihtimaline karşı önlem aldı. İtfaiye ve emniyet ekipleri, yangın sonrası bina içi kontrollerini sürdürerek güvenlik önlemlerini artırdı.

İzmirde çok katlı binada korkutan yangın Spor salonundakiler tahliye edildi

İzmir Bayraklı’da Son Durum

Bayraklı’daki yangın, şehirde endişeye yol açarken, yetkililer olası yangın risklerine karşı daha dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Yangının kesin sebebi ise yapılacak incelemelerin ardından netlik kazanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray Antalyaspor Deplasmanında Farklı Kazandı, Süper Lig Rekorunu Kırdı

Galatasaray Antalyaspor Deplasmanında Farklı Kazandı, Süper Lig Rekorunu Kırdı