08 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem Kabine Toplantısı Sonrası Konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Enflasyonun Ateşi Düşmeye Başladı"

Kabine Toplantısı Sonrası Konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Enflasyonun Ateşi Düşmeye Başladı"

Kabine Toplantısı sonrası basın açıklaması yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli konuları gündeme getirdi. İşte, Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kabine Toplantısı Sonrası Konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Enflasyonun Ateşi Düşmeye Başladı"

Üretimden ekonomiye, yatırımdan enflasyona, NATO'dan dış politikaya ve gündemdeki sarsıcı olaylara değinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamalar şöyle oldu...

Kerbela faciasının yıl dönümünde Hz. Hüseyin efendiyi rahmetle anan Erdoğan, Çin otomobil üreticisi BYC ile 1 milyar dolarlık yatırım anlaşması imzalandığını belirtti. İşte, gündeme gelen diğer konu başlıkları...

Türkiye’nin NATO'daki Vazgeçilmez Rolü Teyit Edildi

"NATO müttefiklerimize terörle mücadele ve savunma sanayinde beklentilerimizi anlattık. İsrail'in Gazze'de sürdürdüğü soykırım karşısında Filistin'in yanında her zaman dimdik ve duracağız.

İstanbul ve Antalya’da Nasıl Vizdansız Davrandılarsa İzmir’de De Aynı Sorumsuzluğu Devam Ettirdiler

"İzmir'de hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. İstanbul ve Ankara'da nasıl vicdansız davrandılarsa, İzmir'deki ihmalde de sorumluluk almadılar, milletten özür dilemediler. Biz sorumluları ve suçluları adaletin karşısına çıkarmak için yine buradayız."

Enflasyonun Ateşi Düşmeye Başladı

"Çarşıya, pazara, sokağa kulak tıkayan bir hükümet olmadık olmayacağız. Amacımız ekonomimizi, enflasyonu vatandaşlarımızın refahını düşünerek ideal seviyeye çekmek. Geçen aydan itibaren enflasyonun ateşi düşmeye başladı. İnşallah önümüzdeki aylarda bu süreç daha da ivmelenecek. Sene sonu enflasyonda hedeflediğimiz seviyelere indireceğiz. Her alanda iyi yerlere geleceğiz."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çin’in Yangtze Nehri’nde Sel Başladı! Su Seviyesi Çok Yükseldi Önlemler Alınıyor

Çin’in Yangtze Nehri’nde Sel Başladı! Su Seviyesi Çok Yükseldi Önlemler Alınıyor

Sponsorlu bağlantılar