Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Gündem Kerem Aktürkoğlu'ndan Filistin'e Destek: "Bu Katliam Durmalı!"

Kerem Aktürkoğlu'ndan Filistin'e Destek: "Bu Katliam Durmalı!"

Kerem Aktürkoğlu, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını sürdürmesi üzerine, "Artık yeter" diyerek Filistin'e destek mesajı paylaştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kerem Aktürkoğlu'ndan Filistin'e Destek: "Bu Katliam Durmalı!"

Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu da İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını boykot eden isimlerden biri oldu. İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını sürdürmesi üzerine, "Artık yeter" diyerek Filistin halkına destek veren Aktürkoğlu, X hesabından şu mesajı paylaştı.

"Artık Yeter"

"Herkesin bunun hassas olmamız gereken bir konu olduğunu söylediğinin farkındayım; duyuyorum. Ama duyduğum sadece bu değil... Bir milletin çaresiz çığlığı, çocukların ve sivillerin maruz kaldığı katliam. Bazen evlerinde, bazen ibadethanelerde, bazen de yardım bekledikleri hastanelerde. Tarih boyunca İsrail ve Filistin arasında birçok şey yaşanmış olabilir, ancak şu anda gördüğüm şey yok olmak üzere olan bir ulus. Yukarıda sıraladıklarımı kınamayacak kimse var mı? Böyle bir trajediyle karşı karşıya kaldıktan sonra, her şey yolundaymış gibi hayatımıza nasıl devam edebiliriz? Bu katliam durmalı, çocuklar yaşamalı, aileler mutlu olmalı."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ortaokul Öğrencisinin 'Hayvan Hakları' Karikatürü Dünya Birincisi Oldu

Ortaokul Öğrencisinin 'Hayvan Hakları' Karikatürü Dünya Birincisi Oldu