28 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
www.haber.com Gündem Meteoroloji'den Yeni Uyarı Geldi: Hava Sıcaklığı 8 Derece Birden Düşecek

Meteoroloji'den Yeni Uyarı Geldi: Hava Sıcaklığı 8 Derece Birden Düşecek

Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi: Hava sıcaklıkları, İstanbul başta olmak üzere o illerde 8 derece birden düşecek. İşte, günlük hava durumu…

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Meteoroloji'den Yeni Uyarı Geldi: Hava Sıcaklığı 8 Derece Birden Düşecek

Hava sıcaklıkları 8 derece birden düşerek sonbaharı iliklerimize kadar hissettirecek. Yurt genelinde Pazar günü denize girilebilecekken, Pazartesi günü ise kış havası hâkim olacak. Meteoroloji'nin yeni hava durumu tahmin raporuna dikkat: Sıcaklıklar Pazar günü düşüyor...

Hafta Sonuna Dikkat

Yurt genelinde bu hafta sıcaklıklar artarak pastırma yazını yaşatmaya devam ediyor. Ta ki, 29 Eylül'e dek... Hafta sonu yurdun kuzey ve batı kesimleri parçalı bulutlu, Doğu Karadeniz yerel sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek. Karadeniz ve Marmara'da pus ve sis etkili olacak.

CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, başta İstanbul olmak üzere, Yalova, Balıkesir, Bursa, Çanakkale ve Trakya'da Pazar ve Pazartesi günleri sıcaklıkların 8 derece birden düşeceği konusunda uyarıda bulundu. 29-30 Eylül tarihlerinde bir iller ve bölgelerde fırtına da etkili olacak.

Pazar ve Pazartesi günleri İstanbul ve diğer illerde hem yazı hem de kışı yaşayacağız. Marmara Bölgesi bu iki gün boyunca 13 dereceye kadar sıcaklık farkını hissedecek. Pazartesi günü Batı Karadeniz ve Ege bölgelerinde de sıcaklık düşüşleri 7-8 dereceye ulaşacak. Bu bölgelerde sağanak yağışlar var.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kızılcık Şerbeti'yle İlgili Bomba İddia: Cemal ve Heves Eş Değiştirecek!

Kızılcık Şerbeti'yle İlgili Bomba İddia: Cemal ve Heves Eş Değiştirecek!

Sponsorlu bağlantılar