27 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem Münevver Karabulut cinayetinde yeni gelişme: Cem Garipoğlu'nun mezarı açılıyor

Münevver Karabulut cinayetinde yeni gelişme: Cem Garipoğlu'nun mezarı açılıyor

Münevver Karabulut cinayetinin üzerinden 15 yıl geçse de akıllardaki soru işaretleri devam ediyordu. Savcılık kararını verdi. Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Münevver Karabulut cinayetinde yeni gelişme: Cem Garipoğlu'nun mezarı açılıyor

3 Mart 2009 tarihinde Bahçeşehir'deki bir villada öldürülen 17 yaşındaki Münevver Karabulut'un parçalanmış cesedi, Etiler'deki bir çöp konteynerinde bulunmuştu. Genç kızın sevgilisi Cem Garipoğlu çıkarıldığı Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Karabulut'u öldürdüğü gerekçesiyle 24 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Garipoğlu, cezaevinde geçen 3 senenin ardından, 2014 yılında Silivri 5 No'lu Cezaevi'nde intihar etmişti.

Cem Garipoğlu'nun Mezarı Açılacak

O dönem Garipoğlu'nun intihar ettiği iddia edilmiş ve DNA testlerinin ardından Garipoğlu'na ait olduğu belirtilen cansız beden defnedilmişti. Ancak gerek Münevver Karabulut'un ailesi ve avukatları gerekse kamuoyunda bazı kesimler Cem Garipoğlu'nun ailesi tarafından yurt dışına kaçırıldığına inanmaya devam etmişti. İki aile arasında 15 yıldır bu tartışma sürerken, savcılıktan karar çıktı.

Kararın detaylarını Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir verdi. Garipoğlu'nun mezarının açılarak fethi kabir işlemi yapılacak. Böylece kamu vicdanı da rahatlamış olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul Boğazı'nda izinsiz villa yapımı tepkilere yol açtı

İstanbul Boğazı'nda izinsiz villa yapımı tepkilere yol açtı

Sponsorlu bağlantılar